Aktywne Wpisy

MonazoPL +147
Bonżur przyjaciele!
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
źródło: santander 1060
Pobierz
źródło: comment_GaLbyUZfBINJgAZkMkPrL4qct4kzIaJ3
PobierzJak nazywacie tę część chleba?
- Chlubka 25.5% (13)
- Brzuszka 19.6% (10)
- Skrajka 35.3% (18)
- Ogonek 19.6% (10)

Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Nowy Sącz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@natryglawa: No masz rację. Tylko porównuje się do ludzi z mojej klasy gdzie niektórzy mogą się pochwalić różnymi rzeczami. Ale to wiadomo, zdecydowana większość może wpisać tyle co ja ¯\_(ツ)_/¯
@szymon465: Absolutnie nie czaję jak można mieć wykształcenie w jednym z najbardziej poszukiwanych zawodów na rynku i iść do roboty za minimalną na produkcję bo nie chce ci się nawet nic ze szkoły przypomnieć ( ಠಠ)
Komentarz usunięty przez autora
Planuje iść na studia i kształcić się w tym kierunku już tak na poważnie (cokolwiek to znaczy). Z technikum jednak nie wyciąga się żadnych konkretnych umiejętności
No wydaje mi się, że bardziej. Wiedza jest bardziej ukierunkowana
Jakieś osiągnięcia w szkole? Konkursy czy coś? Kółka jakieś związane z przyszłym zawodem.
Nie, nie i nie. U mnie w szkole była zbyt duża konkurencja żeby się w czymkolwiek wybić.
Z umiejętnościami miękkimi to raczej u mnie tak średnio, żeby nie powiedzieć słabo
Oho, mój ulubiony temat. Mogę określić to tak, że generalnie ciekawi mnie wszystko. Ale nic konkretnego ¯\_(ツ)_/¯
Jak mnie najdzie to oglądam np. jakieś filmiki na temat fizyki, astronomii czy elektroniki.
Ale na dłuższą metę wszystko mnie nudzi gdybym miał siedzieć w jakimś temacie