Wpis z mikrobloga

@szymon465: nie wiem może naklam trochę o umiejetnosciach miękkich jakby w sumie to chyab lepsze niż gowno a zawsze może okazać się że jakiś ta umiejętność fkatucnzie masz
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@szymon465: no to trochę przespałeś technikum jak certów za free nie zrobiłeś. Na 100% była u Was akademia cisco albo inne kursy na spawanie swiatłowodów czy coś. Topowe technikum? Bydgoszcz, Radom może?
  • Odpowiedz
@szymon465: kiedyś jak pracowałem w logistyce często ludzie zostawiali CV u mnie. Jeden gość miał w zainteresowaniach przeglądanie stron www xddddd. Ogólnie dużo tam było hitów. Ja bym dał szansę bo czysta karta okres próbny się nalezy( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@keeper772: Coś tam było w pierwszej klasie, jakaś konfiguracja serwerów czy coś. Ale to chłopaki mówili, że właściwie nic ciekawego się nie nauczyli. Cisco na pewno nie było.
Nowy Sącz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@MokebeSenegal23cm: No nie byłem. No to o co się jest pytanym gdy aplikuje na stanowisko np. pracownika produkcji?

@natryglawa: No masz rację. Tylko porównuje się do ludzi z mojej klasy gdzie niektórzy mogą się pochwalić różnymi rzeczami. Ale to wiadomo, zdecydowana większość może wpisać tyle co ja ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
No masz rację. Tylko porównuje się do ludzi z mojej klasy gdzie niektórzy mogą się pochwalić różnymi rzeczami. Ale to wiadomo, zdecydowana większość może wpisać tyle co ja ¯_(ツ)

@szymon465: Absolutnie nie czaję jak można mieć wykształcenie w jednym z najbardziej poszukiwanych zawodów na rynku i iść do roboty za minimalną na produkcję bo nie chce ci się nawet nic ze szkoły przypomnieć ( )
  • Odpowiedz
@szymon465: przy Twoim wieku i doświadczeniu, zainteresowania to poza danymi kontaktowymi i formułką o przetwarzaniu danych osobowych najważniejsza część CV. Do tego wpisz umiejętności miękkie, bo to również jedna z ważniejszych rzeczy.

Jakieś osiągnięcia w szkole? Konkursy czy coś? Kółka jakieś związane z przyszłym zawodem.
  • Odpowiedz
@spunky:
Nie, nie i nie. U mnie w szkole była zbyt duża konkurencja żeby się w czymkolwiek wybić.
Z umiejętnościami miękkimi to raczej u mnie tak średnio, żeby nie powiedzieć słabo
  • Odpowiedz
@szymon465: a interesujesz się czym? Bo jak widzę, to jest to jedyny punkt zaczepienia, z którego można wysnuć jakiekolwiek wnioski na temat Twojej osoby ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@spunky:
Oho, mój ulubiony temat. Mogę określić to tak, że generalnie ciekawi mnie wszystko. Ale nic konkretnego ¯\_(ツ)_/¯
Jak mnie najdzie to oglądam np. jakieś filmiki na temat fizyki, astronomii czy elektroniki.
Ale na dłuższą metę wszystko mnie nudzi gdybym miał siedzieć w jakimś temacie
  • Odpowiedz