Aktywne Wpisy

LatajacyJeczmien +661
Ale mnie triggerują ludzie pieprzący o tym, że ktoś siedzi na siłowni na telefonie. Tak, będę podnosić ciężary bez żadnych przerw, a jeśli już się zdarzy przerwa, to będę się gapić w sufit przez dwie minuty żeby ktoś czasem nie pomyślał, że na siłowni siedzę na telefonie zamiast ćwiczyć xd
#mirkokoksy #mikrokoksy #trenujzwykopem #zalesie #silownia
#mirkokoksy #mikrokoksy #trenujzwykopem #zalesie #silownia
źródło: Screenshot_20250401-085424
Pobierz
GrimesZbrodniarz +526
Mająca 16 lat Atefeh Rajabi Sahaaleh podczas swojej egzekucji za przestępstwa przeciwko obyczajności, w tym cudzołóstwo, po tym jak została wielokrotnie zgwałcona. Iran, 2004 rok.
#iran #islam #historia #ciekawostki #swiat #kryminalne
#iran #islam #historia #ciekawostki #swiat #kryminalne
źródło: RDT_20250331_2011202738398304587676900
Pobierz

Ludzie, przecież tu nic nie ma
#przegryw
źródło: comment_1651917463kHDTO2Q5LobIBpw4PKwjJV.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
A no tak, jeszcze potrafię zarabiać skrętkę. Niby się takich rzeczy uczyliśmy i coś się robiło, ale to było dawno i się nie pamięta wielu rzeczy.
@jadezagranice
Zainteresowania: Netflix, czytanie książek, spanie, no jeszcze informatyką się ogólnie interesuje ale niczym konkretnym xD
Maszyny wirtualne.no coś tam było na zajęciach raz ale to nie pamiętam ( ͡º ͜ʖ͡º)
Akurat tak nie było w moim przypadku. Chciałem iść na informatyka bo się tym interesowałem, czasami coś dłubałem tu i tam. I myślałem, że się czegoś nauczę w tej szkole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jest u mnie kilku takich, którzy sobie sami działali i teraz mogą się konkretnymi rzeczami pochwalić.
Ale ja nie miałem aż takiej motywacji żeby samemu coś działać.
Komentarz usunięty przez autora
No też miałem praktyki tylko szkoła zapewniała w Centrum Kształcenia Zawodowego. Niektórzy sobie sami załatwiali, ale nawet i tak c---a robili.
No ja też coś umiałem konfigurować, ale to się robiło kilka razy i jeszcze dawno temu. Więc nie pamiętam dokładnie ¯\_(ツ)_/¯
To u mnie takich certyfikatów nie było.
Żadnych certyfikatów, w sumie wpisać prawo jazdy to dobry pomysł.
Wiem, że musi to inaczej wyglądać. Skorzystałem z jakiegoś c-----e generatora, żeby tylko pogląd jakiś był
@jmuhha: xD
@szymon465: A ile ma ci Janusz zapłacić jak g---o umiesz? Sam powiedz ile ty byś sobie zapłacił, gdybyś potrzebował do pracy kogoś, kto nic nie umie? Zawsze możesz założyć działalność i płacić ludziom powyżej minimalnej, tylko czy wtedy zatrudniałbyś ludzi z takim poziomem wiedzy i umiejętnościami jak twoje?
Ogarnij się trochę, zobacz po ogłoszeniach czego firmy poszukują i się
Ale o co Ci chodzi? W moim aktualnym położeniu wcale nie oczekuje więcej niż minimalna.
Skąd Ty wiesz na jakim poziomie jest moja wiedza? Wiedze może mam, ale nie jest to nic co może mi zapewnić pieniądze.
I nie mów mi żebym się ogarnął jak nie wiesz co ja w ogóle planuje robić.
A planuje iść na studia, szukam tylko pracy na okres wakacyjny