Wpis z mikrobloga

@szymon465 no to fajnie fajnie. pojde na technika informatyka bo długo siedzę przed komputerem i gram w gry ( ͡º ͜ʖ͡º) Coo jakieś podstawy Microsoft server ?
Maszyny wirtualne.no coś tam było na zajęciach raz ale to nie pamiętam ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Norskee:
Akurat tak nie było w moim przypadku. Chciałem iść na informatyka bo się tym interesowałem, czasami coś dłubałem tu i tam. I myślałem, że się czegoś nauczę w tej szkole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@szymon465: rozbij technika na kwalifikacje i ich nazwy, angielski określ w tej skali a,b,c itp., certów z cisco nie masz żadnych z technikum? Prawo jazdy, samochód? Praktyki? Weź to jakoś po ludzku sformatuj. Dopisz zainteresowania i kompetencje miękkie, ładne zdjęcie u fotografa sobie zrób.
  • Odpowiedz
@8kWq5N8fmyQRCClShgBD3pySODQqjXU:
No też miałem praktyki tylko szkoła zapewniała w Centrum Kształcenia Zawodowego. Niektórzy sobie sami załatwiali, ale nawet i tak c---a robili.
No ja też coś umiałem konfigurować, ale to się robiło kilka razy i jeszcze dawno temu. Więc nie pamiętam dokładnie ¯\_(ツ)_/¯
To u mnie takich certyfikatów nie było.
  • Odpowiedz
Co janusza który będzie mi płacił minimalną będą interesowały moje zainteresowania.

@szymon465: A ile ma ci Janusz zapłacić jak g---o umiesz? Sam powiedz ile ty byś sobie zapłacił, gdybyś potrzebował do pracy kogoś, kto nic nie umie? Zawsze możesz założyć działalność i płacić ludziom powyżej minimalnej, tylko czy wtedy zatrudniałbyś ludzi z takim poziomem wiedzy i umiejętnościami jak twoje?

Ogarnij się trochę, zobacz po ogłoszeniach czego firmy poszukują i się
  • Odpowiedz
@mabb:
Ale o co Ci chodzi? W moim aktualnym położeniu wcale nie oczekuje więcej niż minimalna.
Skąd Ty wiesz na jakim poziomie jest moja wiedza? Wiedze może mam, ale nie jest to nic co może mi zapewnić pieniądze.
I nie mów mi żebym się ogarnął jak nie wiesz co ja w ogóle planuje robić.
A planuje iść na studia, szukam tylko pracy na okres wakacyjny
  • Odpowiedz
@szymon465: No i spoko, każdy od czegoś zaczyna. Do pierwszej pracy to CV i tak jest bardziej taką formalnością bo wiadomo, że g---o tam będzie. Mógłbyś dodatkowo napisać o hobby, mi zdarzyło się być pozytywniej odebrany lub nawet rozmawiać o moim hobby z zatrudniającym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz