Aktywne Wpisy

lubie-sernik +11

Kopyto96 +3
Rynek matrymonialny to nieśmieszny żart xD Jestem rok po rozstaniu i nawet nie wiem co powiedzieć. Generalnie nie mam problemu umówić się z laską, nawet atrakcyjną, ale nie w tym problem. To zaczynamy
1.Pierwsza - ruda w kręconych włosach, jakoś 7/10, szczupła, ogólnie stara znajoma, cięty żart, duże poczucie humoru. Miesiąc randkowania, bez imprez i alko, ale nie wkręciliśmy się w siebie, za to odbudowaliśmy kontakt i jesteśmy dziś super kumplami. Ogólnie laska
1.Pierwsza - ruda w kręconych włosach, jakoś 7/10, szczupła, ogólnie stara znajoma, cięty żart, duże poczucie humoru. Miesiąc randkowania, bez imprez i alko, ale nie wkręciliśmy się w siebie, za to odbudowaliśmy kontakt i jesteśmy dziś super kumplami. Ogólnie laska

Ludzie, przecież tu nic nie ma
#przegryw
źródło: comment_1651917463kHDTO2Q5LobIBpw4PKwjJV.jpg
PobierzZdaję sobie z tego sprawę doskonale.
Ale mam ściemniać, że interesuje się tym czy tym? Czy mam na siłę interesować się jakimś temat mimo, że mnie już nuży?
Komentarz usunięty przez autora
Dlatego chce iść na studia, żeby się dalej rozwijać. Nie mam na tyle rozwiniętych umiejętności miękkich, że załapałbym się do jakiejś fajnej pracy nie posiadając aktualnie konkretnych umiejętności.
Dobra, posłuchałem się
źródło: comment_1651933286xPMGbcB5eawdLgccdYEN99.jpg
PobierzA przekleństwa mogą zostać? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wcześniej usunąłem post bo przypadkowo dałem zdjęcie z niezamazanymi danymi
Ale tak poważnie, to faktycznie wygląda to lepiej gdy jest podane więcej informacji. Tylko żeby zrobić to na poważnie xD
@szymon465: Mi podczas zdobywania mojej pierwszej pracy wspólne hobby z menadżerem bardzo mi pomogło. Mówił, że miał lepszych kandydatów, ale mnie polubił i widział potencjał. I tak już sobie pracujemy 4 lata ze sobą pomimo zmiany pracy.
Ehh, no widzisz, ale to aplikowałeś do poważnej pracy. A ja na razie nie mogę do takiej
XD Które?
Podśmiechujki, podśmiechujki, ale teraz CV wygląda 20x lepiej. Jak ktoś je czyta, to ma się dowiedzieć, co potrafisz. To, że ukończyłeś technikum, nic nikomu nie mówi. Osoba rekrutująca nie zna podstawy programowej
@szymon465: nie możesz bo? Człowieku, znam programistów po liceum czy technikum, którzy od razu po nim zarabiali kokosy.