Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@dexop: O c--j Ci chodzi?
To CV zrobiłem na razie tylko na żarty bo jeszcze pracy nie szukam.
Ale przecież ja przyznałem rację tym "ludziom". Tylko takie d------e CV mogę sobie tworzyć jeśli miałbym iść do jakiejś poważnej pracy. W robocie za minimalną nikogo nie będzie interesowało czym się interesuje. A aktualnie na inną pracę nie mam co liczyć.
  • Odpowiedz
@szymon465

W robocie za minimalną nikogo nie będzie interesowało czym się interesuje. A aktualnie na inną pracę nie mam co liczyć.

Dzięki zrobieniu CV lepiej od innych - czyt lepiej niż większość która by zrobiła tak jak twoja powrotna wersja
Masz szansę choćby próbować szukać powyżej minimalnej albo chociaż masz większą szansę na robotę za te minimalna ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@FoorX: No to ja też chodziłem do topowego technikum (top 5 xD). I co, g---o ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tyle, że z matmy cisnęli i angielskiego.

@Norskee: Wiadomo, że gdyby była możliwość podjęcia jakieś ciekawszej i bardziej rozwijającej pracy to byłbym chętny i popracowałbym nad CV. Ale jak tak przeglądam oferty pracy w najbliższym mieście powiatowym to nie ma nic takiego. Jeśli już to
  • Odpowiedz
@szymon465: Czyli nauczyciele od zawodowych mierni musieli być. U mnie to z programowania podstawa programowa w kilka lekcji opitolona a później jazda z angularami reactami itp :D
  • Odpowiedz
@FoorX: No taki to miał fajnie. W moim przypadku dochodziły jeszcze te zdalne, no to wiadomo jak to mogło wyglądać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i część klasy się tym nie jarała i nie była zbyt chętna do takich rzeczy. Jak robiliśmy np. fetchowanie w JS do PHP to już niektórzy stękali, że tego przecież nie ma na egzaminie itd.
  • Odpowiedz
Ale jak tak przeglądam oferty pracy w najbliższym mieście powiatowym to nie ma nic takiego. Jeśli już to bardziej "specjalistyczne" i wymagają studiów i/albo doświadczenia.

@szymon465: O jeny, jakbym widzial siebie 7 lat temu gdy wchodzilem na rynek pracy. NIE POPELNIAJ MOJEGO BLEDU, czyli nie odpuszczaj, nie zniechecaj sie. Mowie tu o ofertach pracy, ktore wydaja sie poza twoim zasiegiem z powodu studiow czy doswiadczenia. Cisnij cvkami jak ukraincy w kacapow. ( ͡° ͜
  • Odpowiedz
@abyssos666:
No niby tak, zawsze można spróbować. Ale chodzi o to, że sam się boję. Poza tym nie mam też bardzo rozwiniętych umiejętności miękkich.
Tak zerknąłem jeszcze raz na oferty z ciekawości i w mieście powiatowym mało jest tych ofert biurowych, ok 20. Nawet jak przejrzałem to w niektórych wymagają tylko wykształcenia średniego.

Z kołchozem zdaje sobie sprawę jak to będzie wyglądać i wolałbym też tego uniknąć. No raczej nie wytrzymałbym z
  • Odpowiedz