Aktywne Wpisy

Ej, czy tylko ja trochę nie rozumiem tej afery o KPO? Bo widzę, że ludzie się oburzają, że firmy z branży restauracyjno-hotelarskiej (HoReCa) dostały kasę na rzeczy, cóż, restauracyjno-hotelarskie. Jakich innowacji się tu spodziewaliście? Pani Basia z pierogarni obok pierogów miała lepić szczepionki mRNA? Pan Zbigniew, właściciel pensjonatu, miał w recepcji postawić klaster do trenowania LLM-ów obsługiwany przez kucharkę i dozorcę?
No niestety, szczyt "innowacji" w restauracji to może być założenie fotowoltaiki, a
No niestety, szczyt "innowacji" w restauracji to może być założenie fotowoltaiki, a

paluszki_rybne +917
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Za to powinno się za jaja wieszać...
źródło: comment_1651824827aoVmW21V7OKA9P2vJFj36S.jpg
Pobierz@rimyi: Na to wyglada. Nie zdołał tego udowodnić przed sądem. Jego lekarz zeznał, ze przeciął się nożem. W SMS tez pisał, ze przeciął sobie palec nożem. Przykro mi, ale to sąd, a nie cyrk. Tutaj licza się dowody, a nie
@podomka: Rzeczowe dziennikarstwo xDD
„Okazuje się, że Depp męczył się w relacji z Paradis. Takiego zdania jest znajomy gwiazdora, który twierdzi, że związek Johnnego i Vanessy był toksyczną relacją. Ponoć bohater Piratów z Karaibów po rozstaniu z francuską piosenkarką w końcu czuje się szczęśliwy
„
Ty zaczęłaś wklejać cytaty, nie dodając ich źródła i autora. To tego się odniosłem.
Mózg tak zasrany przeświadczeniem, że tylko facet może być winny.
Oglądałem wszystkie odcinki procesu i to jest cyrk na