Aktywne Wpisy

AdamF_OG +2
Przez 3 miesiące dorabiania sobie na taxi po 10 - kilkanaście godzin tygodniowo, myślę, że więcej dowiedziałem się o społeczeństwie, niż jakbym 3 lata doktoryzował się na socjologii. Tak jak w pewnym momencie Neo zaczął kompletnie widzieć przez Matrix, tak jak przejrzałem społeczeństwo na wylot.
P.S. W związku z tym, że sami kulturalni pasażerowie, a także parę razy przewoziłem poważnych ludzi i były poruszane poważne tematy, to nie, nie będę opowiadać żadnych
P.S. W związku z tym, że sami kulturalni pasażerowie, a także parę razy przewoziłem poważnych ludzi i były poruszane poważne tematy, to nie, nie będę opowiadać żadnych

Piotrek7231 +38
źródło: temp_file308458197154429883
Pobierz
![Historia procesora 486 - [Coleslav]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/e9bae24d42a531eb845dbf14b9d8a6d38fbaac2a7038d7afd54f388410c2b43f,q80.jpg)

Za to powinno się za jaja wieszać...
źródło: comment_1651824827aoVmW21V7OKA9P2vJFj36S.jpg
Pobierz@catxdealer: Jakoś jej nie wierzę po tym co odwalała. No ale czekam aż ten menager zezna to przed sądem (chyba że już zeznał - jestem dopiero na dniu 9 procesu więc nie wszystko oglądałem, jak masz jakieś zeznania które to potwierdzają to wrzucaj).
@kurczakos1: To aktualnie czesc mojej pracy.
Komentarz usunięty przez autora
Czy Twoja praca polega na szukaniu i udowadnianiu jedynej słusznej linii? W takich sytuacjach ZAWSZE, kompletnie ZAWSZE wpływ mają DWIE osoby. Myślenie, że jedynym sprawcą może być tylko któraś ze stron, to jakaś abstrakcja poznawcza.
Ty nie szukasz prawdy, Ty szukasz SWOJEJ prawdy,
@ZasilaczKomputerowy: Bez komentarza.To bronienie i tłumaczenie agresorów jest obrzydliwe. Jak kopniesz kogoś przed matura dla żartu, to nie musisz go przepraszać.
@podomka: sranie do łóżka prawem kobiet ¯\_(ツ)_/¯
Chyba historia z incydentem kalowym się wyjaśniła, bo Depp ma problem z nietrzymaniem stolca.
„Zemdlał we własnych wymiocinach, stracił kontrolę nad swoim ciałem… wszyscy po nim sprzątali, ja sprzątałem po nim. Ten człowiek stracił kontrolę nad swoimi jelitami, a ja po nim posprzątałam. ochrona posprzątała po nim, zmieniła spodnie…”