Wpis z mikrobloga

@f4lcon: A bo mi sie pomyliło. Sąd przesłuchał świadków, zapoznał sie z dowodami, a potem uznał, ze wyrok wyda rzucając moneta. Sorki, potem doczytałam.
  • Odpowiedz
Depp przegrał i jest bojkotowany, starcil wszystkie role. Tak wyglada rzeczywistośc.

@podomka: Jest bojkotowany nie dlatego, że coś mu udopowdniono tylko dlatego że został o coś pomówiony i własnie dlatego mamy teraz nową sprawę w sądzie :)

Masz coś mocno z czerepem - ewidentnie mylisz skutki z przyczynami i prawde z pomówieniami przez co Twojego potoku słów nie da się czytać bez podniesionego ciśnienia. Bez względu na to czy Depp
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@podomka: jak jesteś tak zorientowany w temacie, to napisz jakie tam dowody były grane? Same zeznania to w sumie tylko słowa ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@ZasilaczKomputerowy: Heard claims that while she and Depp are on a plane from Boston to L.A., he confronts her about a romantic scene that she filmed with James Franco and accuses her of having an affair. She claims that he throws objects at her, calls her a “slut” and a “whore,” and accuses her of enjoying having s-x on film sets, and makes other vulgar comments about her.

When she changes
  • Odpowiedz
@htmerky

która broni typiary, która ma ewidentną dwubiegunówkę, bo normalny człowiek nie przechodzi tak swobodnie z histerycznego płaczu

Jak mnie wkur.ia to szastanie pojęciami jednostek chorobowych bez żadnej znajomości ich specyfiki. Kiedyś Julki były okrzykiwane borderkami, teraz połowa społeczności ma cyklofrenię.. W przeciwieństwie do tego co napisałeś, jest to choroba o dość relatywnie rzadkich (w porównaniu co się o niej myśli) cyklach, z (upraszczając) powtarzającymi się epizodami manii (czy hipomanii) I
  • Odpowiedz
@ZasilaczKomputerowy: Heard claims that while she and Depp are on a plane from Boston to L.A., he confronts her about a romantic scene that she filmed with James Franco and accuses her of having an affair. She claims that he throws objects at her, calls her a “slut” and a “whore,” and accuses her of enjoying having s-x on film sets, and makes other vulgar comments about her. she changes
  • Odpowiedz
@kurczakos1: Borerline zdiagnozowała psycholog, która widziała ja kilka godzin. Taka diagnoza jest sprzeczna ze standardami badań przyjętymi w us. Bordeline diagnozuje się na przestrzeni tygodni/miesięcy. W Polsce z tego co pamietam jest tak samo. Nie chce mi się w to zgłębiać, bo to diagnoza psycholog, która przyznała się do prywatnych odwiedzin w domu Deppa. Następnie zeznawała inna psycholog, która widziała ja 30h i zaprzeczyła tej diagnozie. 3 psychiatrów tez nie
  • Odpowiedz
Tak wyglądały zeznania psycholog, która twierdziła, ze godzinami studiowała notatki, a na każde pytanie obciążające Deppa odpowiadała „nie pamietam” Przesłuchanie psychologa Curry.

To przesłuchanie to był jakiś zart xd Nie wiem skąd on ja wzial, ale chyba z jakiegos sklepu z psychologami xd Czytajcie

Przechodzimy do rozmowy o psychologu klinicznym, dr Cowan, który pracował z Heard przez ponad dwa lata w latach 2014-2016. Curry jest pytana, czy pamięta, jak powiedział, że „martwi się o
  • Odpowiedz