Aktywne Wpisy

AdamF_OG +2
Przez 3 miesiące dorabiania sobie na taxi po 10 - kilkanaście godzin tygodniowo, myślę, że więcej dowiedziałem się o społeczeństwie, niż jakbym 3 lata doktoryzował się na socjologii. Tak jak w pewnym momencie Neo zaczął kompletnie widzieć przez Matrix, tak jak przejrzałem społeczeństwo na wylot.
P.S. W związku z tym, że sami kulturalni pasażerowie, a także parę razy przewoziłem poważnych ludzi i były poruszane poważne tematy, to nie, nie będę opowiadać żadnych
P.S. W związku z tym, że sami kulturalni pasażerowie, a także parę razy przewoziłem poważnych ludzi i były poruszane poważne tematy, to nie, nie będę opowiadać żadnych

Piotrek7231 +38
źródło: temp_file308458197154429883
Pobierz
![Historia procesora 486 - [Coleslav]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/e9bae24d42a531eb845dbf14b9d8a6d38fbaac2a7038d7afd54f388410c2b43f,q80.jpg)

Za to powinno się za jaja wieszać...
źródło: comment_1651824827aoVmW21V7OKA9P2vJFj36S.jpg
PobierzDepp: " I"m talking about Austrailia, the day that I chopped my finger off"
https://mobile.twitter.com/cathyrusson/status/1517221995418554368
@podomka: Jest bojkotowany nie dlatego, że coś mu udopowdniono tylko dlatego że został o coś pomówiony i własnie dlatego mamy teraz nową sprawę w sądzie :)
Masz coś mocno z czerepem - ewidentnie mylisz skutki z przyczynami i prawde z pomówieniami przez co Twojego potoku słów nie da się czytać bez podniesionego ciśnienia. Bez względu na to czy Depp
@Wolvi666 to zwykły filtr. piersze lepsze zdjęcie twarzy + filtr "HDR" i worki pod oczami wyglądają jak solidny wpier....
Jak chcesz ścigać tabloidy za używanie (odmładzających, postarzającychy itp) filtrów to xD
źródło: comment_1651846719y1YrVBJAv3ozOeX0lzZIAm.jpg
Pobierz"If someone had chopped off your toe. Would you say you chopped it off?"
When she changes
Jak mnie wkur.ia to szastanie pojęciami jednostek chorobowych bez żadnej znajomości ich specyfiki. Kiedyś Julki były okrzykiwane borderkami, teraz połowa społeczności ma cyklofrenię.. W przeciwieństwie do tego co napisałeś, jest to choroba o dość relatywnie rzadkich (w porównaniu co się o niej myśli) cyklach, z (upraszczając) powtarzającymi się epizodami manii (czy hipomanii) I
To przesłuchanie to był jakiś zart xd Nie wiem skąd on ja wzial, ale chyba z jakiegos sklepu z psychologami xd Czytajcie
Przechodzimy do rozmowy o psychologu klinicznym, dr Cowan, który pracował z Heard przez ponad dwa lata w latach 2014-2016. Curry jest pytana, czy pamięta, jak powiedział, że „martwi się o