Aktywne Wpisy

vampajer +737

jatutylkopacze +161
Ciąg dalszy w sprawie oszusta Rafała Topczyńskiego.
Sąd z rigczem uwzględnił moje zażalenie na decyzję prokuratury, zwracając uwagę niebieskim, że wypadało by się trochę przyłożyć do roboty zanim zacznie się wysuwać tezy o niskiej szkodliwości społecznej.
Możliwe, że za jakiś czas będę wzywany więc jeśli ktoś z poszkodowanych przez Rafałka chciałby pomóc i podzielić się zapisem konwersacji, z którego wynika, że dopuścił się oszustwa, zapraszam na priv.
Tu
Sąd z rigczem uwzględnił moje zażalenie na decyzję prokuratury, zwracając uwagę niebieskim, że wypadało by się trochę przyłożyć do roboty zanim zacznie się wysuwać tezy o niskiej szkodliwości społecznej.
Możliwe, że za jakiś czas będę wzywany więc jeśli ktoś z poszkodowanych przez Rafałka chciałby pomóc i podzielić się zapisem konwersacji, z którego wynika, że dopuścił się oszustwa, zapraszam na priv.
Tu
źródło: 2025-10-18 15.51.02
Pobierz

@liskowaty: współpracownik i to niejeden, teraz i o wiele wcześniej, nawet także w międzyczasie oraz nawet i szef. Z żadnym się "prywatnie" raczej nie koleguję choć z niektórymi się lubię.
Zapytaj się ich, choć
Komentarz usunięty przez moderatora
@luxkms78: czyli od kilku lat wypuszczają 'banderowskiego" burgera bo wiedzieli że w tym roku wybuchnie wojna i będzie można na tym zarobić?( ͡º ͜ʖ͡º)
@M4rcinS: Tylko nie kolego, nie jestem Twoim towarzyszem.
@liskowaty: pewnie nawet jeszcze wcześniej - zanim się Bandera urodził?
@pentoento: Rozczarowałeś mnie - ja myślałem że po ukraińsku napiszesz...
źródło: comment_1651783247KVhNuLHNZxLgVSf59xrDXm.gif
PobierzNajciekawsze jest to że w przeszłości wycofano w różnych znanych sieciach spożywczych wiele produktów z bardzo absurdalnych powodów jednak tutaj poprawność polityczna nie pozwala na krytykę jak widać
@liskowaty: Tak słynie że aż w linku który powtórnie już wklejasz nie ma o tym ani słowa. (no chyba że przeoczyłem).
W Texasie bywałem, nawet pracowałem a nigdy nikt tam nie pamiętam żeby wspomniał o tym choć słowem.
Dobra, słaby bait bo odpisuję
@liskowaty: Powiem więcej - mimo że w samej tej miejscowości nie byłem to byłem np. w San Antonio co to niby: "47 miles (76 km) northwest of downtown San Antonio".
Zakładam że na tyle czasu ile w Stanach spędziłem będąc relatywnie blisko tej miejscowości usłyszałbym choć słówko
@luxkms78: każdy z tych burgerów zawiera salsę Pico de Gallo, którą nazywa się także "salsa bandera".
https://www.maricruzavalos.com/salsa-bandera-pico-de-gallo-sauce/
@erixon: no właśnie - co jednak sprowadzałoby się do mniej więcej tego samego...