Wpis z mikrobloga

@Maiden696: a teraz na poważnie, wutłumaczcie jak debilowi: skąd nazwa Bandera, bo nie ma luja we wsi, żeby ktoś tak nazwał burgera dla zgrywu. Jakiś inny typ nazwiskiem Bandera, co lokalsom w Norwegii kojarzy się wyłącznie pozytywnie?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@luxkms78: typie miasteczko Bandera w Teksasie założono w XIX wieku kiedy Stepana Bandery to nawet w formie plemnika nie było xD

I wiesz, kto je założył? Ludzie, których większość stanowili polscy katoliccy imigranci xD
  • Odpowiedz
  • 0
@luxkms78: to że piecze cię d--a o nazwę BANDERA więc ci tłumaczę chłopie jak krowie na rowie - chronologicznie pierwszą banderą była miejscowość, a nie typek z UPA, I TO OD NIEJ POCHODZI NAZWA BURGERA
  • Odpowiedz
  • 0
@jaroty: Zacznijmy od początku. Możesz jeszcze raz ze zrozumieniem przeczytać sobie wpis zamiast pisać cos o jakichś miejscowościach, banderach na statkach etc. ?
  • Odpowiedz
  • 5
@luxkms78: twój wpis jest o pluciu, więc to ty powinieneś napisać coś logicznego xD

Nie przyszło ci do głowy że w Norwegii nje mają resentymentów związanych z OUN/UPA BO TO PIEPRZONA NORWEGIA, A NIE SĄSIADUJĄCA Z UKRAINĄ POLSKA i Norwegów nie mordowali na Wołyniu, więc dla nich Bandera nie znaczy tego samego co dla Polaków

Plus ten burger był już u nich wcześniej, więc ludzie kojarzą, pewnie tak jak u nas jest burger
  • Odpowiedz
  • 0
Widzisz, masz takie dwa główne problemy, Nie potrafisz się ani kulturalnie odezwać do obcej Ci osoby ani przeczytać czegokolwiek ze zrozumieniem. A masz się jak widać za mądrego.
  • Odpowiedz
@luxkms78: istnieją zabawne trolle i istnieją irytujące. Ty jesteś właśnie irytujący, jak komar. Mam nadzieję że np. potrąci cie dzisiaj samochód i umrzesz. Zaśmiecasz mirko.
  • Odpowiedz
  • 0
@luxkms78: płacą ci chociaż, czy za darmo tak się kompromitujesz? xD

@Lipathor: Widzisz, Twój wpis zawiera manipulację ponieważ z góry zakłada/narzuca coś co chcesz użyć jako argumentu a do tego będącego nieprawdą jednocześnie. Pisząc to miałeś nadzieję że zabrzmi to jednocześnie sprytnie oraz pokaże Twoje zdolności oratorskie z humorem.
Niestety rozczaruję Cię, zdolności oratorskie to Ty możesz mieć ale tylko takie jak przeciętna dama z roksy, a tekst
  • Odpowiedz
  • 0
@luxkms78: istnieją zabawne trolle i istnieją irytujące. Ty jesteś właśnie irytujący, jak komar. Mam nadzieję że np. potrąci cie dzisiaj samochód i umrzesz. Zaśmiecasz mirko.

@Tymajster: a ja mam nadzieję że w końcu zmądrzejesz tryplu.
  • Odpowiedz
Oooo wczoraj jadłem. Jeden z najlepszych sosów w burgerach ever. Mam nadzieje, ze zostanie na stałe w ofercie!
  • Odpowiedz