Aktywne Wpisy
AyDeeKay +7
Wie ktoś jak zapobiegać parowaniu szyb po wejściu do auta? Rano przy lekkim przymrozku, po użyciu odmrażacza wchodzę do auta i w dosłownie minutę po wejściu mam całą szybę zaparowaną od wewnątrz, można to czymś załatwić żeby tak nie parowały? #motoryzacja #pytanie #samochody

Sark +15
Kto Waszym zdaniem naprawde zrobi porzadek z legalna i nielegalna imigracja?
- Pis 6.3% (157)
- Ko 29.3% (728)
- Kofederacja 42.6% (1059)
- Trzecia Droga 7.3% (181)
- Lewica 14.6% (363)

Haaaa tfuuuu! Aż chary zabrakło wystarczającej...
#mcdonald #mcdonalds #ukraina
źródło: comment_16517722243ggrtpYXXdcCAr8qegMIIc.jpg
Pobierz@Azuhi: Mnie to nie dziwi.( ͡° ͜ʖ ͡°)
I wiesz, kto je założył? Ludzie, których większość stanowili polscy katoliccy imigranci xD
@didolo03: mimo wszystko nie jestem kozakiem w necie a dupą w świecie jak Ty. A już napewno nie na takim poziomie elokwencji...
Nie przyszło ci do głowy że w Norwegii nje mają resentymentów związanych z OUN/UPA BO TO PIEPRZONA NORWEGIA, A NIE SĄSIADUJĄCA Z UKRAINĄ POLSKA i Norwegów nie mordowali na Wołyniu, więc dla nich Bandera nie znaczy tego samego co dla Polaków
Plus ten burger był już u nich wcześniej, więc ludzie kojarzą, pewnie tak jak u nas jest burger
@Lipathor: Widzisz, Twój wpis zawiera manipulację ponieważ z góry zakłada/narzuca coś co chcesz użyć jako argumentu a do tego będącego nieprawdą jednocześnie. Pisząc to miałeś nadzieję że zabrzmi to jednocześnie sprytnie oraz pokaże Twoje zdolności oratorskie z humorem.
Niestety rozczaruję Cię, zdolności oratorskie to Ty możesz mieć ale tylko takie jak przeciętna dama z roksy, a tekst
@Tymajster: a ja mam nadzieję że w końcu zmądrzejesz tryplu.
@MandarynWspanialy: Nie słyszałeś o takiej partii jak Konfederacja? To jeszcze wiele do odkrycia przed Tobą( ͡° ͜ʖ ͡°)