@husqvarna: niestety nikt takich ludzi nie uważa za mądrych. Powyżej 25lvl ludziom imponuje jak ugotujesz dobry obiad albo urządzisz ładnie mieszkanie, nie jak znasz pełną dyskografię U2 wraz z latami wydania konkretnych płyt
@husqvarna: też tak miałem na kanapie wygrywałem 1z10 i inne teleturnieje aż w końcu uderzyłem pięścią w stół przestałem zapamiętywać ciekawostki ze świata, za to zacząłem układać płytki ludziom w łazienkach i zostałem kimś. Polecam ( ͡º ͜ʖ͡º)
@husqvarna: Ludzie z ADHD mają taki problem, bo potrafią skupiać się bardzo mocno na nieistotnych pierdołach, które taką osobę zainteresują, ale to trwa tylko chwilę i w żadnym temacie nie są w stanie wymaksować swojej wiedzy i umiejętności. Do tego dochodzą problemy ze skupieniem i skakanie po tematach i zainteresowaniach. Często przez niewiedzę o swojej dysfunkcji i braku pomocy nie osiągają sukcesów i żyją/pracują na niższym poziomie, pomimo wysokiej inteligencji
@husqvarna: nie potrafi ułożyć życia. Nie zna się na niczym przydatnym. Wie kto jest na okładce tej książki i identyfikuję przywódcę ZSRR po uchu, kawałku ubrania i włosach xD
@VENOCode: Wymówka dla nieuków. W niczym ci te dobre oceny nie przeszkadzają :D myślisz ze jakby nie nauka 20 minut do kartkówki to byś coś sensownego robił?
Suvy są bez sensu. Jedyna różnica między tymi autami to pojemność bagażnika, no i rozmiar -Obydwa samochody wezmą na pokład 5 osób (kierowca + 4 pasażerów) - dojadą z punktu A do punktu B (tak nawet 1.2 pure tech dojeżdża z punktu A do punktu B czy to używka czy nowy z salonu)
Chcecie mi powiedzieć, że te same służby, które w mniej niż dobę znalazły starą babę od hejterskiego komentarza w stronę Owsiaka, nie potrafią zinfiltrować grupki na Discordzie na której gówniarze rzekomo umawiają się na dźganie ludzi? I że AKURAT kilka dni temu NASK ogłosił potencjalne zagrożenie w postaci ataków? I że AKURAT teraz jest w Sejmie przepychana ustawa cyfrowa wprowadzająca tylnymi drzwiami cenzurę internetu?
Wie kto jest na okładce tej książki i identyfikuję przywódcę ZSRR po uchu, kawałku ubrania i włosach xD
@gorszy_koniec_ukladu_pokarmowego: mnie rodzina ma za mądrego bo byłem w 1 z 10 a jestem zwykłym debilem.