Aktywne Wpisy
wspaniała grupa, odmęty szaleństwa xD
#facebook #patologiazewsi #patologiazmiasta #divyzwykopem #bekazpodludzi
#facebook #patologiazewsi #patologiazmiasta #divyzwykopem #bekazpodludzi
Leher +626
Cześć, zgodnie z obietnicą zapraszam do aktualizacji statusu prac na inwestycji Tuwima Sky, grupy HREIT w Łodzi. Zdjęcie wykonałem już po godzinie 16, stąd brak robotników na budowie. W porównaniu do ostatniego miesiąca na budowie mamy spore postępy:
- postępuje korozja prętów zbrojeniowych,
- w płocie grodzącym plac budowy pojawiły się nowe wyłomy,
- pojawiły się też nowe grafitti na płocie.
Zastanawiam się co powiedzialiby na infolinii odnośnie terminu oddania, ceny i dostępności mieszkań.
- postępuje korozja prętów zbrojeniowych,
- w płocie grodzącym plac budowy pojawiły się nowe wyłomy,
- pojawiły się też nowe grafitti na płocie.
Zastanawiam się co powiedzialiby na infolinii odnośnie terminu oddania, ceny i dostępności mieszkań.
O ile skórzaną kierownicę rozumiem, bo się faktycznie przyjemniej trzyma niż materiałową ale siedzenia?
Ze skory łatwiej sperma schodzi
Starsze samochody ze skórą to rozum godność i człowieka.
Ba, ta kiedyś była tańsza od weluru, bo była uważna za biedacką, ale właśnie wytrzymałą. Skóra była traktowana jako zło konieczne do aut typu daily w czasach, kiedy samochód miał wytrzymać więcej niż 10 lat. Za to w nowych samochodach zaprojektowanych na okres leasingowania znajdziemy ecoskórę w cenie skóry, czyli coś, co się wytrze i potarga od samego patrzenia na
Alcantara na kierownicy przebija wszystko
@LuxEtClamabunt: nie mam problemu z tym. W końcu od czegoś są wentylowane i podgrzewane fotele (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
No i po co piszesz brednie? Jakimś cudem bezproblemowo znajdziesz auta z ładnie zachowaną skórką, nie tylko dziesięcio, ale i dwudziestoletnie.
@Kashankovsky: te 10cio letnie octavie są wykatowane i mają pewnie 500k+ przebiegu, zobaczyłbyś materiałowe fotele w moim prestiżowym ( ͡° ͜ʖ ͡°) 13letnim peżocie z nalotem 180k po upraniu (raz w roku sobie pozwalam na taką ekstrawagancję), to byś myślał że są nowe... jak dbasz tak masz
@LuxEtClamabunt: prawdziwa skóra (której już nie kupisz w przeciętnym aucie) jest piękna, grzanie się jej nie jest problematyczne (wiem, mam czarną skórę), dość łatwo się czyści i daje się regenerować. To wdzięczny materiał bardzo przyjemny dla użytkownika.
Skóra z nowszych aut to często nie skóra. #!$%@? kupę hajsu na nowe auto i
I śmieszy mnie stwierdzenie, że skóry są super. Są tak super, że potrzebują podgrzewania na zimą, a latem wentylacji. Ale fakt, łatwiej je utrzymać w czystości.
@Ranger: Żeby było aktywnie chłodno jak wsiadasz rozgrzany z zewnątrz? Nie musisz agresywnie wychładzać całego powietrza klimatyzacją, robisz delikatnie chłodniejsze powietrze niż na zewnątrz + dmuchasz zimnym na plecy i dupę. Poza tym ciemne skóry na słońcu się nagrzeją, wentylacja szybciej je schłodzi.
Nadal wygodniejsze niż