Aktywne Wpisy
rysiekryszard +12
Jak świętowaliście swoje osiemnaste urodziny? U mnie babcia chyba kupiła tort i najbliższa rodzina odśpiewała sto lat. Nie było żadnej większej imprezy, nie było żadnych kolegów itd. Nigdy w życiu też nie zostałem zaproszony do kogoś na 18-stkę. Trochę głupio może, ale cóż. Ja się przyzwyczaiłem i w sumie lubię każde urodziny spędzać na wykopie. Najwyżej sobie kupię jakąś pizzę czy coś w tym stylu, a czasami to prawie zapominam, że mam
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Nie no, nie upadłem jeszcze na łeb i mam resztki rigczu... Ale pomysł na tytuł jazdy ponieważ gdzieś na wertepach w lesie wypadł mi powerbank (pewnie położyłem rower na sikpauzie), który miał tę zaletę, że kupiłem go miesiąc temu. Zgubiłem też gdzieś tylną lampkę, więc wieczorem był problem. Skończyło się na zostaniu hieną cmentarną. Zabrałem czerwony migający znicz i sznurkami przymocowałem do Apidury. Dzięki temu udało się przeżyć powrót krajówką. Uznałem że moje życie jest więcej warte niż to zmarłemu się przyda.
Z ciekawszych atrakcji, to zjazd szosą szlakiem pieszym ze Świętego Krzyża raczej dla koneserów. Parę brodów, sporo pagórków, sporo gruzów i błota po ostatnich deszczach.
Udało się swój prywatny kwadracik powiększyć do 76x76, a nasz wspólny największy do 80x80.
Max square: 76x76
Max cluster: 17602
Total tiles: 52935
#rowerowyrownik #kwadraty #rower #300km #metaxynarowerze
Mega mieszane uczucia mam co do tej akcji. Jakieś na siłę usprawiedliwianie tego, że coś ukradłeś.
Jak bałeś się o życie to trzeba było po prostu dalej nie jechać i ogarnąć inaczej powrót do domu.
@metaxy: czyli to wszystko wina kwadraciarzy że giną znicze?
@Ezi: niebieskie to stolice współczesnych, a różowe poprzednich województw. Bo chcę docelowo do wszystkich podciągnąć zielone.
@metaxy: No właśnie za każdym razem widząc w jakie ujeby się pakujesz swoim ekhem... gravelem to się zastanawiam czy czasem na któryś #!$%@? nie zgubiłeś kiedyś rigczu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Bo z ostatniej wyprawy widzę ujeby pierwsza klasa (。◕‿‿◕。)
@dablju_: wiadomo - kraść nieładnie, ale ja nadal twierdzę, że to był stan wyższej konieczności.
@StulejmanWielki: co niektórzy to nawet rogi w tych piekielnych machinach mają!
@krabat: pan Darwin byłby dumny z naszych zdolności przystosowywania się do zmieniającego się środowiska.
@guru8: a ten to straciłem już dawno. Ale takiego pieniężnego, to nie planuję tracić (chyba że dostanę raka, a na Wykopie to prawdopodobne).
Jest plus, jak zawsze szanuję w opór!
@metaxy: A nie wylewasz 18 butelek smaru do łańcucha w ciągu roku? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@Jaroslaw_Keller: parę razy musiałem zejść i znieść rower, ale niezbyt dużo. Jakby było sucho, to nawet nawet by się dało. Tym niemniej następnym razem już zawrócę po asfalcie.
@ha-mir: mam tam już zagrzane miejsce.
@krabozwierz: 3 rocznie mi stykają. Ale nie dodaję do kawy.
@the_red: mam zwykle zapasową przyczepioną do torebki na kierownicy, torba była prana, ściągnąłem i zapomniałem wziąć zapasu.