@arinkao: glupoty wypisujesz o komputerach, w 2002 roku mialem informatyke na ktotej pykalo sie w simsy xD chlopy mialy gorzej - jak nie dostali sie na studia to szli w kamasze
@arinkao: co ty bredziszz, że nikt nie miał komputera xD jestem z rocznika 91 i komputer mieliśmy w domu od mojego urodzenia, mam foty jak mam rok i wale w klawiaturę moimi grubymi paluchami xD
Więc skoro komputer był u mnie od co najmniej 1990 (bo pytałem i komputer był już przed moim urodzeniem) to taki biedny nie znający się na "konkuterach" członek pokolenia 1985 mógł mieć komputer w domu
@x-odus: Jaki boom IT? W moim liceum był 1 komputer, nikt nie potrafił go używać. W 2005 roku większość młodych ludzi po maturze nie wiedziała jak włączyć kompa.
Pomyliło ci się z 1995, jestem z Polski B i w moim LO w 1999 już były 2 pracownie komputerowe, w domu też już pewnie z 70% miała PC z Pentium MMX.
@arinkao: Coś Ci się pomyliło. W 2005 roku pisałem maturę. Nie dość, że praktycznie każdy w moim LO (woj Podkarpackie) miał komputer, to i dostęp do neta, maila i numer Gadu-Gadu. Co Ty gadasz, że większość nie potrafiła włączyć kompa?
@ArnoldZboczek: Z tego co widzę na wykopie to obecni dwudziestolatkowie wynieśli ze szkoły tylko zaburzenia tożsamości i myśli samobójcze, też nie mają kolorowo. W sumie to wszyscy mamy przesrane ale warto walczyć o siebie i o lepsze wspomnienia ;P
Po zdaniu zajebiście trudnej matury gdzie miałeś 5 godzin na pisanie z głowy wypracowania gdzie musiałeś znać wszystkie epoki, utwory itp. a ustny polegał na odpowiedzeniu na każde wylosowane i zadane pytanie, potem matematyka i trzeci przedmiot? Nie było testów ani kwestionariuszy z pomocami i tekstami jak dla ułomów. Po takiej maturze musiałeś się przygotowywać na ustny egzamin na uczelni. Zajebista sprawa.
Tej zajebiście trudnej matury którą sprawdzali nauczyciele
Mam bliżej do 40 już 30 to się wypowiem: świetny czas nam się trafił. Kiedy bylem na początku kariery zawodowej i niemal cały świat miał kryzys - my się obroniliśmy, wręcz przegoniliśmy niektóre państwa zachodnie. Pogadajcie z ludźmi z Hiszpanii czy Portugalii jaką traumę oni mają, jak przeżywali bezrobocie i brak perspektyw w tym czasie. Kryzysy są cykliczne, ominięcie jednego w takim momencie to naprawdę wielka rzecz.
źródło: comment_1650581609RuJVIoi96uw86aO5S2uJ6G.jpg
PobierzWięc skoro komputer był u mnie od co najmniej 1990 (bo pytałem i komputer był już przed moim urodzeniem) to taki biedny nie znający się na "konkuterach" członek pokolenia 1985 mógł mieć komputer w domu
Pomyliło ci się z 1995, jestem z Polski B i w moim LO w 1999 już były 2 pracownie komputerowe, w domu też już pewnie z 70% miała PC z Pentium MMX.
Z tego co widzę na wykopie to obecni dwudziestolatkowie wynieśli ze szkoły tylko zaburzenia tożsamości i myśli samobójcze, też nie mają kolorowo. W sumie to wszyscy mamy przesrane ale warto walczyć o siebie i o lepsze wspomnienia ;P
Tej zajebiście trudnej matury którą sprawdzali nauczyciele
Komentarz usunięty przez moderatora
Kryzysy są cykliczne, ominięcie jednego w takim momencie to naprawdę wielka rzecz.
@raven_raven: porównywanie encyklopedii na komputerze do wikipedii dostępnej przez szybki internet z kurła zegarka xD