Aktywne Wpisy

Mantusabra +7
ciekawe kim jesteście w ogóle eh

fsfdjf +5
dostałam bojowe zadanie i mam przygotować playlistę z hiciorami na wesele kumpeli i stresuje się jakby zależało od tego moje życie (mam na to 7 miesięcy a już spędza mi to sen z powiek)

@Kmicic90: Jasne. Ostatni sondaż na zlecenie braci klęczących.11%.Popisowcy żyjecie w swojej bańce.
źródło: comment_1650577206zfnBhWqLzY88n4n89xnm7V.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@lucer: A średnio 6,5%, zjazd o 2% względem stycznia - kucyk mówi o bańce i jeszcze przywołuje sondaż kremlowskich xD
Dobry artykuł na ten temat
https://klubjagiellonski.pl/2022/04/20/to-przez-te-ukrainki-szkola-praca-lekarz-mieszkanie-polki-pod-presja-zwroca-sie-ku-prawicy/
Nie twierdzę, że nie będzie odbicia i wzrostu nastrojów pro-nacjo, ale trzon wyborców konfy się kruszy i nawet wewnątrz partii się robią pęknięcia na co mieliśmy wczoraj masę dowodów.
@e_m_p: To kompletnie nie będzie ważne dla osób przy dokonywaniu wyboru na kogo zagłosować. Najbliższe wybory to tylko i wyłącznie kasa, kasa, kasa. Kto tego nie dostrzeże i w kampanii skupi się na czymś innym przegra jak PIS w 2007, który w kampanii zajmował się tylko korupcją i przegrał z kretesem.
Będę bił brawo jak się im uda sprzedać narrację, że trzeba zakręcić kurek, bo wszystko Ukraińcy
Może dla Ciebie, bo jesteś jeszcze głupszy, niż on ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1650584691OfyiL7jvgMftct1xjReldc.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
:D podbili wam stawke chociaz?
Ale nie należy zapominać że Churchill też był zbrodniarzem !