Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +68
Halo, halo, przed Wami #rozdajo trochę świąteczne, a trochę noworoczne, bo to właśnie na nowym roku się skupimy. Do zdobycia jest karta podarunkowa Allegro o wartości 100 zł!
A zasady są bardzo proste:
• Daj plusika.
•
A zasady są bardzo proste:
• Daj plusika.
•
źródło: Wykop-konkurs-apple-watch
Pobierz
dsomgi00 +6
Ehh przeniosłem się na nową sieciówkę, bo mam teraz bliżej niż do mordowni na którą chodziłem 10 lat i jak na sieciówkach był brak savoir vivre, tak dalej jest. To, że witam się tylko z tymi, których znam z innych siłowni to już mi wisi, nie muszę bić z każdym piony, ale pierwszy trening i już musiałem z----ć 2 typów.
1 typ - mało tego z napisem "TRENER" na koszulce, chodzi dumny
1 typ - mało tego z napisem "TRENER" na koszulce, chodzi dumny

Ja to jest z tymi certyfikatami w IT?
wykułem się z dumpów i pozdawałm egzaminy z AWS i Azure. Teraz nie mogę sie opędzić od rekruterów. Na środę mam 2 rozmowy, na czwartek i piatek po jednej.
Dotychczas robiłem w innj technologii i bardziej od strony projektów. Ciekawe jak szczegółowe będą pytania tchniczne ;)
Plusujcie, bede wołał jak mi poszło! Oczekiwania finansowe w jakie celuję to 19k brutto na UOP :)
Nie za mało jak na takiego "eksperta" ?
Kumpel ostatnio zawołał 14 i dostał bez mrugniecia okiem ;)
bez doświadczenia i tak jestes nikim bo wiedza z labów z kursów i ćwiczeń przed-egzaminacyjnych ma sie nijak do realnych problemów.
@rtgdgdrttdgcxgstrgdxxgst: i wtedy wchodze ja, cały na biało :)
h-j, ze nic ni umiem :D
ważne żeby każdy byl zadowolony - rekruter z prowizji i mój ksiegowy z przelewów :)
@ZaczynamNaZielono: jakie certy z AWS?
na rozmowie on-line nikt mi w ryj nie da. Ni wydam kasy na pociąg na drugi koniec polski... wiec co mam do stracenia?
Żeby móc sprzedać klientowi jakichś projekt
Ja niestety w obecnej robocie jdyna na co moge liczyć to to, ze klient ma jakąś pojedyncze VM w cloudzie i przygotowujemy w oparcoi o nią niej raporty complaince. Dlatego chce zmienić robotę !!!
nie możemy dotknąć tego!
COŚ tam wiem z azure, ale to bardziej gdzie się poruszać
Tak jak myślałem o zmianie pracy, tak teraz nie czuję takiej potrzeby. Kasa się zgadza, niemal zero legacy rozwiązań.
Nie ustosunkowaliscie się do oczekiwań finsowych
kilkanaście lat ogólnie doświadczenia w IT. Od Zera do bohatera. Od wymiany tonerów i czyszcznia drukarek do przygotowania projektów i LLD na milion €
technicznie jakjeszcze byłem inżynierem a nie siedziałem na callach - MCSA 2016, VCP 2020, ITIL (v3), podyplomowe