Aktywne Wpisy
LonNon +21
Lekarze to zbyt dobrze zarabiająca grupa społeczna.
Wstyd żeby taki dajmy na to endokrynolog brał za konsultację 250zł gdzie ci powie idź se pan badania zrób i tarczycę pomaca :D To jest brak po prostu etyki, ceny wymyślone z kosmosu, wyzysk polaków.
Na nfz za 5 lat prywatnie za 250zł z 5 dni.
patologia lekarska kasta
Czy np dentyści ci to już są odklejeni konkretnie,zapewne większość ma kilka tysięcy dniówki...
Inny przykład
Wstyd żeby taki dajmy na to endokrynolog brał za konsultację 250zł gdzie ci powie idź se pan badania zrób i tarczycę pomaca :D To jest brak po prostu etyki, ceny wymyślone z kosmosu, wyzysk polaków.
Na nfz za 5 lat prywatnie za 250zł z 5 dni.
patologia lekarska kasta
Czy np dentyści ci to już są odklejeni konkretnie,zapewne większość ma kilka tysięcy dniówki...
Inny przykład
Zgadzasz się?
- Tak 70.7% (157)
- Nie 29.3% (65)
Tynka02 +31
Odpalam rano wykop a tu znów jakieś gówno na tagach wybiło, macie wy ludzie jakąkolwiek godność i szacunek do samych siebie? Czy wam szczytem rozrywki jest zapłacić za to jak leją się po mordzie dwa patusy (a raczej pewnie udają)
##!$%@? #wykop
##!$%@? #wykop
Do tego transfobia w komentarzach, i mimo że rozumiem że temat trans-kobiet w sporcie jest mocno kontrowersyjny i sam nie jestem przekonany jakie jest najlepsze rozwiązanie w tym temacie, wydaje mi się że można rozmawiać o takich sprawach w normalny sposób bez nienawiści.
#bekazprawakow #neuropa #adidas #4konserwy #sport
Zresztą porównywanie tej kobiety do kobiet rzucających kulą czy podnoszących cieżary to tak jakbyś porównywał tucznika z dzikiem z lasu.
Zresztą ta
Tak robią tylko lewicujace wykopki bez mozgu
"masz 98 kg? jestes piekna, nie zmieniaj sie kochana..."( ͡° ͜ʖ ͡°)
to nie jest piekne ani zdrowe. taki zawodnik wkrotce sie przekona o tym ze przyjaciele go oszukali czesto dla wlasnych korzysci.
@McWozniak: "od razu nam", istnieje coś takiego i jeszcze wspiera LGTB¯\_(ツ)_/¯, najlepiej się wcale nie odzywać, bo już faszyzm
widzę że #!$%@?łeś wspaniały incydent kałowy. Poczekaj idę po popcorn bo widzę że to będzie bardziej zabawne niż myślałem, typowy "wykopek moment"
tak tak
oto ci fachowcy
@McWozniak: jest jeden problem, coraz więcej takich grubasek widzę na ulicach i to młodych, a więc jak to problem rozwiązuje? Dla nich to przyzwolenie społeczne na bycie grubym, a potem kto wykańcza służbę zdrowia? Właśnie tacy, jeszcze jeżdżę komunikacją miejską i wyobraź sobie ile miejsca zabierają, do tego jaki to ma wpływ na
Otyłość po części wzrasta bo dużo osób #!$%@? o wiele więcej przetworzonego jedzenia i śmieci bo są tanie, i na szybko, ja osobiście przybralem dużo masy