Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +44
Halo, halo, przed Wami #rozdajo trochę świąteczne, a trochę noworoczne, bo to właśnie na nowym roku się skupimy. Do zdobycia jest karta podarunkowa Allegro o wartości 100 zł!
A zasady są bardzo proste:
• Daj plusika.
•
A zasady są bardzo proste:
• Daj plusika.
•
źródło: Wykop-konkurs-apple-watch
Pobierz
szaman136 +643
Hahahaha dobre dobre, mój Mikołaju #wykopaka
źródło: scaled_1000026948
Pobierz

#religia #ateizm
źródło: comment_1650103061Xo4Hn49ZvURkTJczzRisUD.jpg
PobierzLudzie są słabi i wszyscy są czymś sterowani, bardzo mało kto sam wymyślił sobie zasady według których żyje i nie podlega żadnym uzależnieniom
Religia powstała z jakiegoś powodu, potrzebwoalismy wytłumaczenia różnych rzeczy, odkąd mamy nauke to ona zaczyna nami sterować zamiast religii
źródło: comment_1650122570SQViXGXATWknf5doqTcfb5.jpg
PobierzGówniarzu zasrany z------y czytałeś "Archipelag gułag"? Tak się dzieje jak Boga w sercu nie ma lewakuuuuu
Religia powstała z jakiegoś powodu, potrzebwoalismy wytłumaczenia różnych rzeczy, odkąd mamy nauke to ona zaczyna nami sterować zamiast religii
@greenbong nauka nie steruję nami w sposób większy niż było to np. 20 lat temu, a teraz jest
A wiara wyklucza wiedzę. Alno wierzysz w Pismo Święte, albo ufasz nauce. Nie ma trzeciej drogi.
A wiara wyklucza wiedzę. Alno wierzysz w Pismo Święte, albo ufasz nauce. Nie ma trzeciej drogi.
@Bover powiedz mi, gdzie Pismo Święte przeczy nauce
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@svickova
Kolejny freethinker
@Wokawonsky: OK:
- Jahwe stworzył ziemię w 7 dni, mieszkało na niej najpierw 2 ludzi którzy się rozmnożyli
- ludzie żyli 800 lat
- jakiś typ umarł i po 3
@Bover nie będę kolejny raz wstawiał freethinker.jpg, bo to nie ma sensu dla takiego betonu jak ty.
Jeszcze zapomniałeś wziąć dosłownie Apokalipsę św. Jana, gdzie jest mowa o smokach :)
C--j wie czy Bóg istnieje, prawie pewne jest że nie istnieje Bóg w postaci takiej jak w religiach abrahamowych, ja osobiście myślę że Boga nie ma.
Nie, nie jestem lewakiem, jestem libkiem oraz nacjonalistą.
Jeśli kwestionujesz slowo Pisma Świętego, to jesteś freethinkerem, ktory wynalazl sobie swoja religie
Ogólnie aby być dobrym człowiekiem nie trzeba religii (a wręcz często wiele religii tego nie ułatwia) i wystarczy nie ranić innych. Stanie w dużej hali, jedzenie ciastka i mówienie panu w drewnianym odpowiedniku toitoia ile