Aktywne Wpisy
Mirki #chwalesie po 25 latach palenia mam 24h bez fajek. Ja wiem że je#ac palaczy śmierdzieli ale trzymajcie kciuki za moją wytrwałość.

SynMichaua +91
Leżę jeszcze w łóżku i czekam aż wszyscy wstaną żeby razem z żoną i dzieciakami zjeść śniadani, później pokażę dzieciakom Hirołsy i będę grał do obiadu, wczoraj instalowałem na czysto Windowsa tylko po to.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
źródło: IMG_3611
Pobierz

Niniejszy odcinek zawiera 3 sekcje, do których czasowy spis treści znajduje się w opisie do filmu. Sekcja pierwsza to omówienie sposobu wydruku detalu widocznego na miniaturze. Sekcja druga to wykonanie modelu w programie FreeCAD w postaci tutorialu krok po kroku. Ze względu na trywialną geometrię detalu, w odcinku znajduje się jeszcze sekcja trzecia, być może godna szczególnego zainteresowania.
Sekcja trzecia dotyczy zasadniczo poprzedniego odcinka (nr 243), gdzie w komentarzach pod filmem pojawiła się lista cennych uwag od jednego z widzów kanału. Ze względu na zasadność tych uwag, postanowiłem przyjrzeć się im i po kolei omówić je w odcinku, pokazując jednocześnie sugerowane rozwiązania w programie FreeCAD.
Zapraszam: [[244] FreeCAD - tutorial PL modelowania, wydruk 3D i uzupełnienie wiadomości z funkcji programu](https://youtu.be/wM5zRpptk6E)
Odwiedź również stronę internetową kanału: IPc - Inżynier Programista
Tag do śledzenia wpisów: #inzynierprogramista
#inzynierprogramista #cad #freecad #inzynieria #mechanika #studbaza #pracbaza #modelowanie3d #modelowanie #projektowanie #ciekawostki #tworczoscwlasna #nauka #hobby #gruparatowaniapoziomu #druk3d
źródło: comment_1649775828bvyOnhgHG4k2LFcbjpO1qW.jpg
Pobierz