Aktywne Wpisy

Chcemy z moim niebieskim paskiem kupić psa. Na tapecie są 2: corgi i samoyed. Nie wiem który lepiej się w bloku odnajdzie. Jakie są wasze doświadczenia? Który byłby lepszy? #psy #pieswbloku #zwierzaczki

Rocky_Zuma_Skye +622
Skopiuj link
Skopiuj link

Wykop.pl
Podróże
Gospodarka
Ukraina
Technologia
Motoryzacja
Sport
Rozrywka
Informacje
Ciekawostki
Np. taki @pieczony_szczur_z_ogniska we wpisie https://www.wykop.pl/wpis/64927301/zawsze-mnie-rozwala-gdy-homoseksualisci-tlumacza-z/
Już od początku zaczęło się nieźle, kiedy stwierdził, że ludzie nie są częścią królestwa zwierząt, ale to szczegół.
Potem się dopiero zaczęło xDDD
Dla niewtajemniczonych - ten typ to oszust skazany na 10 lat więzienia, który nie ma żadnego wykształcenia (tytuł doktora nadał sobie sam), fanatyk religijny będący członkiem protestanckiej sekty, powtarzający brednie sprzeczne z podstawowymi prawami biologii, poniżej poziomu wiedzy ucznia szkoły średniej. Innymi słowy - typowy kreacjonista.
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Kent_Hovind
Typ postując i wierząc w takie oderwane od rzeczywistości brednie śmiał jeszcze uważać się za normalnego i jeszcze to podkreślać xD. Oczywiście jakiś schizofrenik widzący wszędzie gejów, zwracający się do mnie w liczbie mnogiej, jakbym był przedstawicielem jakiejś zbiorowości i będący psychofanem patostreamów ze Szkolnej 17.
Po ośmieszeniu jego guru miał czelność dodać taki komentarz:
No było wyraźnie wypisane xD:
W 1974 r. ukończył NIEAKREDYTOWANY Midwestern Baptist College, na którym uzyskał stopień Bachelor's degree w zakresie EDUKACJI RELIGIJNEJ. W latach 1988–1991 studiował KORESPONDENCYJNIE na NIEAKREDYTOWANYM uniwersytecie Patriot Bible University w Kolorado, gdzie uzyskał tytuł doktora edukacji chrześcijańskiej (xDDD).
No nieźle, dostał doktorat z magii bez magisterki. Korespondencyjnie w Hogwarcie. Czyli tak jak pisałem, skazany oszust bez wykształcenia, który tytuł doktora nadał sobie sam. Żeby chociaż udawał, że ma coś wspólnego z biologią.
A na pytanie na końcu odpowiedzcie sobie sami.
Na koniec perełka:
Facet, po przedstawieniu mu suchych faktów naukowych, będący gorącym miłośnikiem strusi i knurów wyzywa mnie od sodomitów i jeszcze uznał mnie jednego za dowód potwierdzający słuszność jego poglądów dotyczących WSZYSTKICH gejów, gdzie w całym tym wątku moje rzekome gejostwo istniało tylko w jego erotycznych fantazjach.
I jeszcze dodał gifa z Gran Torino z Eastwoodem - aktora znanego z popierania małżeństw jednopłciowych z filmu potępiającego uprzedzenia społeczne wobec mniejszości
A potem oczywiście - jako tchórzliwe zero moralne, społeczne i intelektualne - mnie zablokował, żebym nie mógł się do jego wysrywu odnieść. Nienawidzę tchórzostwa i głupoty, dlatego muszę się odnieść tutaj.
#bekazprawakow #bekazpodludzi #neuropa #naukowcywiary #lgbt
Jeśli chodzi zaś o moralność, tak da się to wytłumaczyć moralnie, ale też mam wyjeane, by Ci to tłumaczyć :)
To że istnieją geje i rośnie dla nas tolerancja oraz otrzymujemy należne nam prawa nie znaczy ze nagle wszyscy heterycy znikną, no ludzie skąd się bierze takie idiotyczne rozumowanie a później się dziwą tacy ludzie że są traktowani jak idioci xD
Błędne uzywanie słowa "homofob", też nie czyni z ciebie tytana intelektu xD
@Ekspert_od_niczego: tu należałoby wstawić tego mema 'to musi być prawdą, bo zgadzam się z tym'
@Ekspert_od_niczego: Ponieważ homofobia jest wynikiem słabego wykształcenia, wychowania i braku obycia wśród cywilizowanych ludzi.
@Ekspert_od_niczego: Bardzo podatnym na manipulacje typem osobowości, tylko to w sumie niewielka różnica.
@vrim: Chyba słowo "elementarny" z "jedyny możliwy" ci się pomylił, jeżeli nie uznajesz, że osoby LGBT mogą tworzyć rodzinę. A jak uznajesz, to czemu je rozróżniasz w ogóle?
@vrim: Nie jest.
@vrim: Może powinni zweryfikować poglądy, bo brak otwartości na prokreację dotyczy także par heteroseksualnych. To już nie te czasy, że trzeba mieć dzieci. A jakoś nie zauważyłam ogólnej nienawiści do par hetero, które dzieci mieć nie chcą. Dogryzki ze strony rodziny/dzieciatych
@Ekspert_od_niczego: Wyparcie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Silmarils: I zawsze to prowadzi do jednego, natrętnego wniosku - czyżby oni jednak mieli uzasadnione obawy przypuszczać, że tylko silna wola powstrzymuje ich przed zachowaniami homoseksualnymi, gdy kuszą ich takie widoki? ( ͡° ͜ʖ
Większość krytyki Żydów, jaką widzieliśmy przez większość naszego życia to prymitywny antysemityzm, współczesne wersje tekstów o robieniu macy z dzieci. Chociaż Żydom albo Izraelowi wiele można zarzucić to do opinii publicznej przedziera się palenie kukły Żyda. Dlaczego? Ano dlatego, że taka krytyka trafia do debili, którzy nie będą kwestionować działań
@Ekspert_od_niczego: nie wiem, ale ja to już traktuję jako aksjomat - jak dowiaduję się, że ktoś ma prawicowe poglądy, to automatycznie myślę o kimś takim gorzej, mam go za mniej rozgarniętego, mniej inteligentnego, niezdolnego do pojęcia prostych rzeczy i uczenia się nowych informacji.
@kondziu96: A skąd pomysł, że ktoś uważa, jakoby mieli przez to zniknąć, misiu?
@kondziu96: Szczerze? Nie widzę powodu, dla którego państwo miałoby w interesie przyznawać przywilej małżeństwa cywilnego komukolwiek (niestety Józef II Habsburg stwierdził inaczej), a tym bardziej, że para homosiów nie spłodzi razem dziecka,