Aktywne Wpisy

Chcemy z moim niebieskim paskiem kupić psa. Na tapecie są 2: corgi i samoyed. Nie wiem który lepiej się w bloku odnajdzie. Jakie są wasze doświadczenia? Który byłby lepszy? #psy #pieswbloku #zwierzaczki

Rocky_Zuma_Skye +622
Skopiuj link
Skopiuj link

Wykop.pl
Np. taki @pieczony_szczur_z_ogniska we wpisie https://www.wykop.pl/wpis/64927301/zawsze-mnie-rozwala-gdy-homoseksualisci-tlumacza-z/
Już od początku zaczęło się nieźle, kiedy stwierdził, że ludzie nie są częścią królestwa zwierząt, ale to szczegół.
Potem się dopiero zaczęło xDDD
Dla niewtajemniczonych - ten typ to oszust skazany na 10 lat więzienia, który nie ma żadnego wykształcenia (tytuł doktora nadał sobie sam), fanatyk religijny będący członkiem protestanckiej sekty, powtarzający brednie sprzeczne z podstawowymi prawami biologii, poniżej poziomu wiedzy ucznia szkoły średniej. Innymi słowy - typowy kreacjonista.
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Kent_Hovind
Typ postując i wierząc w takie oderwane od rzeczywistości brednie śmiał jeszcze uważać się za normalnego i jeszcze to podkreślać xD. Oczywiście jakiś schizofrenik widzący wszędzie gejów, zwracający się do mnie w liczbie mnogiej, jakbym był przedstawicielem jakiejś zbiorowości i będący psychofanem patostreamów ze Szkolnej 17.
Po ośmieszeniu jego guru miał czelność dodać taki komentarz:
No było wyraźnie wypisane xD:
W 1974 r. ukończył NIEAKREDYTOWANY Midwestern Baptist College, na którym uzyskał stopień Bachelor's degree w zakresie EDUKACJI RELIGIJNEJ. W latach 1988–1991 studiował KORESPONDENCYJNIE na NIEAKREDYTOWANYM uniwersytecie Patriot Bible University w Kolorado, gdzie uzyskał tytuł doktora edukacji chrześcijańskiej (xDDD).
No nieźle, dostał doktorat z magii bez magisterki. Korespondencyjnie w Hogwarcie. Czyli tak jak pisałem, skazany oszust bez wykształcenia, który tytuł doktora nadał sobie sam. Żeby chociaż udawał, że ma coś wspólnego z biologią.
A na pytanie na końcu odpowiedzcie sobie sami.
Na koniec perełka:
Facet, po przedstawieniu mu suchych faktów naukowych, będący gorącym miłośnikiem strusi i knurów wyzywa mnie od sodomitów i jeszcze uznał mnie jednego za dowód potwierdzający słuszność jego poglądów dotyczących WSZYSTKICH gejów, gdzie w całym tym wątku moje rzekome gejostwo istniało tylko w jego erotycznych fantazjach.
I jeszcze dodał gifa z Gran Torino z Eastwoodem - aktora znanego z popierania małżeństw jednopłciowych z filmu potępiającego uprzedzenia społeczne wobec mniejszości
A potem oczywiście - jako tchórzliwe zero moralne, społeczne i intelektualne - mnie zablokował, żebym nie mógł się do jego wysrywu odnieść. Nienawidzę tchórzostwa i głupoty, dlatego muszę się odnieść tutaj.
#bekazprawakow #bekazpodludzi #neuropa #naukowcywiary #lgbt
Homoseksualizm więc nie jest zaburzeniem - chorobą psychiczną (jaką jest homofobia), ani nie jest dewiacją - zboczeniem (jaką jest np. pedofilia).
No widzisz. A niektórzy jednak wolą być niewolnikami, nienarażonymi na zimno i deszcz. Sam sobie wygodnie leżę w swoim mieszkanku i nie wybieram się pod most. A jak Tobie pod nim jest, jako wolnemu człowiekowi?
Podstawą cywilizacji europejskiej jest homofobia? Czy może raczej tolerancja dla inności, na
Zarzucanie mi lewicowości xDDD. Mi xD.
Kuźma typie, przy mnie Komik-Mikke jest socjaldemokratą.
A skąd, odpowiadałem różnym ludziom siedząc na kiblu albo teraz w łóżku. Równie dobrze mógłbym się teraz drapać w dupę.
Nie jestem w stanie znaleźć w tym sposobie myślenia miligrama logiki. Dla mnie to po prostu takie typowe: żeby sąsiadowi było gorzej. Niech cierpi, bo go nie lubię.
Nie istnieje nic głupszego, szkodliwego i antywolnościowego, jak zachęcanie ludzi do bezproduktywnego i bezcelowego cierpienia.
A plusy masz bo lewacki cyrk zwołuje się na discordach, żeby wykazywać popularność niszowych, obcych większości społeczeństwa poglądów. Znana taktyka.
@Eskim0s: Za takie zdania kocham Wykop. Tragikomiczne źródło rozrywki.
@Ekspert_od_niczego: Podobnie jak ja. Ale wolność to zupełnie inna sprawa niż dobrobyt.
@Ekspert_od_niczego: Zdanie zalatujące nadużyciem, ale Europa zapanowała nad prawie całym światem w czasach, kiedy była homofobiczna.
Natomiast wyzwoleni seksualnie cesarze rzymscy pogłębiali stan gangreny zżerającej
Akurat oni nie są znudzeni, skoro non stop się zajmują tym tematem.
A mi właśnie zależy, żeby znudzeni byli wszyscy i nikogo to nie obchodziło. Im więcej się mówi, tym lepiej. W końcu widok dwóch facetów razem przestanie budzić jakąkolwiek sensację.
Ale ja tam jestem znienawidzony jako antylewicowy libek. Byłem przez chwilę na
To prawda, ale jedno drugiego nie wyklucza.
To trochę bardziej skomplikowane. Przed XIX wiekiem homofobia była ciałem obcym, wprowadzonym przez KK, na dworach homoseksualizm cieszył się raczej pewną tolerancją.
A to akurat zdanie nieprawdziwe. Na czym ty to
@Ekspert_od_niczego: Na niektórych dworach. W miastach i posiadłościach ziemskich był karany.
@Ekspert_od_niczego: Był kolosem, który nie otrzymał w stosownym czasie
W posiadłościach ziemskich? Co najwyżej wśród chłopów.
Neron i Kaligula rządzili czterysta lat przed upadkiem Rzymu. Ich działania - jakkolwiek szkodliwe - nie miały na to żadnego wpływu.
Ale w Rzymie akurat nie. Za czasów "rozpasania seksualnego" osiągnął szczyt potęgi i nic nie zapowiadało
@Ekspert_od_niczego: Na pewno nie byłoby rozsądnym twierdzić, jakoby byli oni najważniejszymi sprawcami rozkładu państwa rzymskiego.
@Ekspert_od_niczego: Już wtedy były objawione choć solidne podstawy do obaw o utrzymanie hegemonii. Rzeczywiście trudno jest
W połowie pierwszego wieku? Wtedy Rzymowi było daleko do szczytu potęgi, nie mówiąc już o upadku.
Albo umówić się z osobami o progresywnych poglądach, by zacząć wywierać społeczną presję w drugą stroną. Religijne szury kiepsko sobie radzą, gdy nie mają absolutnej dominacji nad życiem innych, tylko ktoś stosuje wobec nich ich