Aktywne Wpisy

Chcemy z moim niebieskim paskiem kupić psa. Na tapecie są 2: corgi i samoyed. Nie wiem który lepiej się w bloku odnajdzie. Jakie są wasze doświadczenia? Który byłby lepszy? #psy #pieswbloku #zwierzaczki

Rocky_Zuma_Skye +622
Skopiuj link
Skopiuj link

Wykop.pl
Np. taki @pieczony_szczur_z_ogniska we wpisie https://www.wykop.pl/wpis/64927301/zawsze-mnie-rozwala-gdy-homoseksualisci-tlumacza-z/
Już od początku zaczęło się nieźle, kiedy stwierdził, że ludzie nie są częścią królestwa zwierząt, ale to szczegół.
Potem się dopiero zaczęło xDDD
Dla niewtajemniczonych - ten typ to oszust skazany na 10 lat więzienia, który nie ma żadnego wykształcenia (tytuł doktora nadał sobie sam), fanatyk religijny będący członkiem protestanckiej sekty, powtarzający brednie sprzeczne z podstawowymi prawami biologii, poniżej poziomu wiedzy ucznia szkoły średniej. Innymi słowy - typowy kreacjonista.
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Kent_Hovind
Typ postując i wierząc w takie oderwane od rzeczywistości brednie śmiał jeszcze uważać się za normalnego i jeszcze to podkreślać xD. Oczywiście jakiś schizofrenik widzący wszędzie gejów, zwracający się do mnie w liczbie mnogiej, jakbym był przedstawicielem jakiejś zbiorowości i będący psychofanem patostreamów ze Szkolnej 17.
Po ośmieszeniu jego guru miał czelność dodać taki komentarz:
No było wyraźnie wypisane xD:
W 1974 r. ukończył NIEAKREDYTOWANY Midwestern Baptist College, na którym uzyskał stopień Bachelor's degree w zakresie EDUKACJI RELIGIJNEJ. W latach 1988–1991 studiował KORESPONDENCYJNIE na NIEAKREDYTOWANYM uniwersytecie Patriot Bible University w Kolorado, gdzie uzyskał tytuł doktora edukacji chrześcijańskiej (xDDD).
No nieźle, dostał doktorat z magii bez magisterki. Korespondencyjnie w Hogwarcie. Czyli tak jak pisałem, skazany oszust bez wykształcenia, który tytuł doktora nadał sobie sam. Żeby chociaż udawał, że ma coś wspólnego z biologią.
A na pytanie na końcu odpowiedzcie sobie sami.
Na koniec perełka:
Facet, po przedstawieniu mu suchych faktów naukowych, będący gorącym miłośnikiem strusi i knurów wyzywa mnie od sodomitów i jeszcze uznał mnie jednego za dowód potwierdzający słuszność jego poglądów dotyczących WSZYSTKICH gejów, gdzie w całym tym wątku moje rzekome gejostwo istniało tylko w jego erotycznych fantazjach.
I jeszcze dodał gifa z Gran Torino z Eastwoodem - aktora znanego z popierania małżeństw jednopłciowych z filmu potępiającego uprzedzenia społeczne wobec mniejszości
A potem oczywiście - jako tchórzliwe zero moralne, społeczne i intelektualne - mnie zablokował, żebym nie mógł się do jego wysrywu odnieść. Nienawidzę tchórzostwa i głupoty, dlatego muszę się odnieść tutaj.
#bekazprawakow #bekazpodludzi #neuropa #naukowcywiary #lgbt
Seks jest na dole piramidy Masłowa, jako potrzeba fizjologiczna. Brak zaspokajania normalnego popędu prowadzi do zaburzeń, chorób (rak prostaty) i w konsekwencji przedwczesnej śmierci.
Można powstrzymywać się od seksu, tak jak można jeść raz w tygodniu. Tylko jaki to ma sens?
Gej nie uprawiający seksu gejowskiego, nie będzie uprawiał go w ogóle. Więc jaka z tego korzyść dla społeczeństwa? Jedynie
Nie, o czym najlepiej świadczy 350 plusów. Gdyby było nudne, to chyba nikt by się nim nie interesował.
A to nie tylko zainteresowało ludzi normalnych, ale nawet tobie się chciało wleźć tu i się wysrać, bez powodu wulgarnie mnie wyzywając.
Przecież napisałem to używając tagu #lgbt który służy właśnie do pisania
Twoja odpowiedź:
Jeżeli masz problem z odpowiedzą na proste pytanie, nie potrafiąc wykazać jakiegokolwiek związku logicznego pomiędzy dwoma zdaniami prostymi, to nie dokonuj projekcji swojego braku inteligencji na innych.
Równie dobrze mogłeś odpowiedzieć "krzesło", miałoby to tyle samo sensu.
@Ekspert_od_niczego: Nie zmazuje to winy, jeśli takowa wystąpiła przy przyczynie poczęcia.
@Ekspert_od_niczego: Nie nazwałbym tego dowodem, raczej empiryczną obserwacją następstw, może ci się to nie spodobać, ale trudno.
Gdybym musiał pisać osobny wpis po tym jak jakaś przegryw konserwa mnie daje na czarno bo nie wpasuje się w jego światopogląd to bym niewiele w życiu osiągnął z braku czasu.
To znaczy, że homoseksualiści nie myślą? XD Imo zwierzęta mogą mieć akty homo, ale są nieświadome, Wy świadomie walicie się w dupy :P
Ale o mornalność dalej nie pytaj :D
Czyli udowadniasz, że nie potrafisz czytać. Pomimo tego, że tobie też to tłumaczyłem.
Użyłem formy przyszłej, która jasno wskazuje, że mówię tutaj tylko o własnym doświadczeniu. Nie stwierdziłem, że na pewno tak jest, bo dowód anegdotyczny.
Każdy homofob, bez wyjątku, którego spotkałem, okazywał się zerem intelektualnym i moralnym. To zdanie jest prawdziwe.
Być może są przypadki odmienne. Nie wiem, jeszcze takiego nie
Jakiej winy?
Czyli nie mając dowodów, próbujesz obalić tezy, które zostały udowodnione. No spoko.
Podobnie jak kupno mieszkania. Przecież można mieszkać pod mostem.
Zgodnie z czym? Chłopie, we
A ja gdzieś tu pisałem, że nim jestem xD?
Ale rację w jakiej kwestii? W kwestii tego, że każdy homofob, jakiego w życiu spotkałem, był kretynem i/lub degeneratem? No mam w tej kwestii rację i to fakt, o którym sam wiem najlepiej.
To znaczy, że pociąg seksualny, tak samo jak głód
@Ekspert_od_niczego: Ano można. Wolny człowiek może mieszkać pod mostem, a niewolnik może mieć szczelny dach nad głową i pełną michę.
@Ekspert_od_niczego: Ze zbiorem zasad będącym podstawą cywilizacji europejskiej.
@Ekspert_od_niczego: Bez seksu da się wytrzymać kilkadziesiąt lat. Np. bez jedzenia wielokrotnie krócej.
@Ekspert_od_niczego: Tak
AHAHAHAHA Co ty masz w głowie, LEWARZE :D Nara :]