Aktywne Wpisy

Chcemy z moim niebieskim paskiem kupić psa. Na tapecie są 2: corgi i samoyed. Nie wiem który lepiej się w bloku odnajdzie. Jakie są wasze doświadczenia? Który byłby lepszy? #psy #pieswbloku #zwierzaczki

Rocky_Zuma_Skye +622
Skopiuj link
Skopiuj link

Wykop.pl
Np. taki @pieczony_szczur_z_ogniska we wpisie https://www.wykop.pl/wpis/64927301/zawsze-mnie-rozwala-gdy-homoseksualisci-tlumacza-z/
Już od początku zaczęło się nieźle, kiedy stwierdził, że ludzie nie są częścią królestwa zwierząt, ale to szczegół.
Potem się dopiero zaczęło xDDD
Dla niewtajemniczonych - ten typ to oszust skazany na 10 lat więzienia, który nie ma żadnego wykształcenia (tytuł doktora nadał sobie sam), fanatyk religijny będący członkiem protestanckiej sekty, powtarzający brednie sprzeczne z podstawowymi prawami biologii, poniżej poziomu wiedzy ucznia szkoły średniej. Innymi słowy - typowy kreacjonista.
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Kent_Hovind
Typ postując i wierząc w takie oderwane od rzeczywistości brednie śmiał jeszcze uważać się za normalnego i jeszcze to podkreślać xD. Oczywiście jakiś schizofrenik widzący wszędzie gejów, zwracający się do mnie w liczbie mnogiej, jakbym był przedstawicielem jakiejś zbiorowości i będący psychofanem patostreamów ze Szkolnej 17.
Po ośmieszeniu jego guru miał czelność dodać taki komentarz:
No było wyraźnie wypisane xD:
W 1974 r. ukończył NIEAKREDYTOWANY Midwestern Baptist College, na którym uzyskał stopień Bachelor's degree w zakresie EDUKACJI RELIGIJNEJ. W latach 1988–1991 studiował KORESPONDENCYJNIE na NIEAKREDYTOWANYM uniwersytecie Patriot Bible University w Kolorado, gdzie uzyskał tytuł doktora edukacji chrześcijańskiej (xDDD).
No nieźle, dostał doktorat z magii bez magisterki. Korespondencyjnie w Hogwarcie. Czyli tak jak pisałem, skazany oszust bez wykształcenia, który tytuł doktora nadał sobie sam. Żeby chociaż udawał, że ma coś wspólnego z biologią.
A na pytanie na końcu odpowiedzcie sobie sami.
Na koniec perełka:
Facet, po przedstawieniu mu suchych faktów naukowych, będący gorącym miłośnikiem strusi i knurów wyzywa mnie od sodomitów i jeszcze uznał mnie jednego za dowód potwierdzający słuszność jego poglądów dotyczących WSZYSTKICH gejów, gdzie w całym tym wątku moje rzekome gejostwo istniało tylko w jego erotycznych fantazjach.
I jeszcze dodał gifa z Gran Torino z Eastwoodem - aktora znanego z popierania małżeństw jednopłciowych z filmu potępiającego uprzedzenia społeczne wobec mniejszości
A potem oczywiście - jako tchórzliwe zero moralne, społeczne i intelektualne - mnie zablokował, żebym nie mógł się do jego wysrywu odnieść. Nienawidzę tchórzostwa i głupoty, dlatego muszę się odnieść tutaj.
#bekazprawakow #bekazpodludzi #neuropa #naukowcywiary #lgbt
@vrim: W istocie związku heteroseksualnego leży przede wszystkim miłość dwojga ludzi. Masa par ma wywalone na prokreację i to samo dotyczy związków homoseksualnych, bo mamy 21 wiek i jest to tylko wybór, a nie jakiś obowiązek. Nikogo normalnego to nie obchodzi, gadasz tak, jakby światu groziło wyludnienie, a jest dokładnie na odwrót.
@vrim:
@Silmarils: To nigdy nie był obowiązek. I owszem, to ich wybór i ich zysk lub strata.
@Silmarils: W kręgu zachodnim mamy pod tym względem stagnację.
Tylko że raz - homoseksualizm nie jest kwestią wyboru. W ogóle. Nie podlega zatem ocenie moralnej.
To tak jakby czuć niechęć do staruszków, bo się nie rozmnażają.
I formy przyszłej, która jasno wskazuje, że mówię tutaj tylko o własnym doświadczeniu. Nie stwierdziłem, że na pewno tak jest, bo dowód anegdotyczny.
Każdy homofob, którego spotkałem, okazywał się zerem intelektualnym i moralnym. To zdanie jest prawdziwe.
Kogo spotykasz?
Wierzę, ale to nie ma związku z wątkiem.
Homofob?
Jak można wytłumaczyć moralnie potępienie zjawiska niezależnego od woli i całkowicie nieszkodliwego?
https://sjp.pwn.pl/sjp/homofobia;2560733.html
homofobia «silna niechęć do homoseksualistów i homoseksualizmu»
No chyba, że PWNowski słownik też błędnie go używa, wtedy nie mam więcej pytań.
No ja nie widzę nic dziwnego, żeby nie chcieć księdza w komisji do spraw pedofilii w kościele. I nie to, żeby tu chodziło o jakieś uprzedzenia - po prostu byłby sędzią we własnej sprawie. Miałby ogromny interes w tym, żeby coś tuszować na zysk KK.
Być może facet jest krystalicznie czysty, ale ja bym wolał nie ryzykować.
Aczkolwiek stanowiska
@Ekspert_od_niczego: Tak jest. Natomiast stosunki homoseksualne jej podlegają, tak jak każde inne zachowania seksualne.
@Ekspert_od_niczego: Dlatego przyznawanie im przywilejów byłoby absurdalne. Ani się nie rozmnażają, kreatywni czy produktywni też nie są. Małżeństwo ludzi w podeszłym wieku jest albo konsekwencją skorzystania z przywileju małżeńskiego, kiedy był on dla
Ale dlaczego w ogóle ktoś miałby sobie wyobrażać obcych sobie ludzi w sytuacji seksualnej, a co dopiero fantazjować na temat ich seksu, twierdząc, że to obrzydliwe?
Jak dla mnie to śmierdzi wyparciem na kilometr.
Ja np. mam arachnofobię. Nienawidzę pająków i się ich brzydzę. Sądzisz, że w wolnych chwilach fantazjuję o pająkach, jakie to nie są obrzydliwe?
No a co za różnica w jaki sposób? Gdyby nie ta para, to dziecko w ogóle by nie przyszło na świat.
Zależy co uważasz, za normalna. Często występująca? W Polsce tak, za granicą niekoniecznie. Nieszkodliwa? No już nie za bardzo.
A jakie to ma znaczenie? Gdyby nie oni, to ty h dzieci albo by
Wpis mirka, do którego kierujesz swoją wypowiedź, brzmiał, cytuję: OP to pedau.
Ja go nie skasowałem jakby co.
Teksty o ciągnięcia lachy po kiblach, gdzie we wpisie nijak nie wspominam o niczym podobnym, a nawet w ogóle nie poruszam spraw seksualnych?
Ty naprawdę jesteś aż tak niewiarygodnie tępy, żeby sądzić, że takie wpisy są dla