Aktywne Wpisy

NauczonyRoboty +115
źródło: 1000003250
Pobierz
BrakWolnegoLoginu +260
Niech AI zastapi w koncu tych techbrosow xD Troche to zasatanawiajace, ze mozna byc inteligentnym, a wciaz pisac takie glupoty pod wlasnym nazwiskiem.
Btw. Wystarczy, ze korpo zacznie wyplacac nadgodziny, to ludzie chetnie sie poswieca, zeby np. potem nadplacic kredyt
#pracait #praca #it #kapitalizm
Btw. Wystarczy, ze korpo zacznie wyplacac nadgodziny, to ludzie chetnie sie poswieca, zeby np. potem nadplacic kredyt
#pracait #praca #it #kapitalizm
źródło: Screenshot_2025-09-29-06-22-36-169-edit_com.android.chrome
Pobierz

- start nauki programowania: 5 kwietnia 2020 (pamiętam dobrze, bo wtedy 1. przypadek COVID w pl ( ͡° ͜ʖ ͡°) )
- wiedza przed rozpoczęciem nauki: podstawy HTML, CSS oraz umiejętnośc wywołania alert za pomocą JS
- ilość nauki dziennie: na początku około godzina wieczorem po pracy (słowo klucz - regularnie), później przerodziło się to w hobby i mogłem siedzieć godzinami, ale najczęściej czas pozwalał na max kilka godzin wieczorem/w nocy
- projekty do szuflady: 6 (i liczę tu takie ambitniejsze, jak jakaś pogodynka domowa z integracją z Raspberry Pi itd.)
- start nauki angielskiego (żeby podnieść poziom z marnego A2 na mocne B1): październik 2021
- pierwsze wysłane CV: 21 marca 2022
- ilość wysłanych CV: a z 30 na pewno ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- ilość odpowiedzi na CV: 6
- ilość zaproszeń na rozmowę/testy: 5
- ilość otrzymanych ofert pracy: 5
- najniższa oferta finansowa: 4000 UOP netto
- najwyższa oferta finansowa: 7700 UOP netto
- planowany start pracy: 25 kwiecień 2022
#csharp #programowanie
Komentarz usunięty przez moderatora
Na jednej rozmowie miałem pytanie "co to jest klasa abstrakcyjna", ja odpowiedziałem że tak teorię cieżko mi będzie powiedzieć. To chłop mi mówi, że
sh co to ?
@alochomora12: Powodzenia życzę Mirek.
- Jakie miałeś pytania na rekrutacjach? Łatwe, trudne? Podasz kilka przykładów?
- Podawałeś w CV githuba, czy coś? Jeśli tak to jakie projekty pokazałeś?
- Jakbyś mógł mi podesłać templatkę CV to byłbym wdzięczny ʕ•ᴥ•ʔ
Gratuluję! Za jakiś czas nie będziesz musiał wysyłać cv :) Sami Cię będą nagabywać.
@alochomora12: no chyba nie pamiętasz tak dobrze, bo to był 4 marca :P