Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

NaglyAtakGlazurnika +168
Jak macie raka lub poważną chorobę, nie liczcie na NFZ.
53 minuty próbowałem się dodzwonić do rejestracji szpitala wojskowego we Wrocławiu. Byłem 13 jak zadzwoniłem. Po 53 minutach kiedy połączenie przerwano byłem 9.
Płać grzecznie składkę zdrowotną i zdychaj jakbyś chciał z niej skorzystać( ͡° ͜ʖ ͡°).
#wroclaw #medycyna #zdrowie
53 minuty próbowałem się dodzwonić do rejestracji szpitala wojskowego we Wrocławiu. Byłem 13 jak zadzwoniłem. Po 53 minutach kiedy połączenie przerwano byłem 9.
Płać grzecznie składkę zdrowotną i zdychaj jakbyś chciał z niej skorzystać( ͡° ͜ʖ ͡°).
#wroclaw #medycyna #zdrowie
źródło: Screenshot_20250903-115145__01
Pobierz

Zaczynasz jako rekrut w legionie cudzoziemskim, w ekipie masz Polaków, Kanadyjczyków, Amerykanów, Białorusinów, Brytyjczyjów itd. Współpracujesz z armią ukraińską, pełny intel i sprzęt od NATO. Misje typu niszczenie kolumn, odbijanie miast. Jakaś misja poboczna POV z niszczenia kolumn przez Bayraktar (podobnie jak w COD4). Inna misja poboczna typu chodzisz ze smartfonem i dokumentujesz ludobójstwa i zbrodnie wojenne popełnione przez nazistów rosyjsykich. Zakończeniem mogłoby być fikcyjne np. specop w bunkrze-willi Putina, porwanie go i transport pod trybunał xD
Wołam: #cdprojektred #gscgameworld
#gry #fps #callofduty #battlefield #stalker
źródło: comment_1648966587QWXboEZ8NXrgb166I0YhkF.jpg
Pobierz@CXLV: rozmarzylem sie
Jeśli ktoś zna taką, byłbym wdzięczny za wrzucenie jej tytułu.
@GrafikaUltraHaDe: tak, zdaję sobie z tego sprawę. Dlatego właśnie wspomniałem, że dobrze jakby za taką grę zabrało się ukraińskie albo polskie studio, które nie są aż tak cenzurowane przez lewicowego faszystę
@rskk: tutaj tak spięli dupę, że dali radę wypuścić klimatycznego fpsika 1 dzień przed (!) rozpoczęciem przez Stany drugiej wojny w Zatoce Perskiej xD
źródło: comment_1648983538lSvg8CeIp0l4rL8oGTyFlX.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Poczytaj czym jest nazizm i wróć