Aktywne Wpisy
nowszyja +89
Istnieje naród bardziej pozbawiony poczucia estetyki niż Polacy? Umiłowanie do kiczu wysysane jest w tym kraju z mlekiem matki. Po boazerii, pseudo kamieniu na ścianie, teraz Polacy mają nowy kiczowaty trend: płytki drewnopodobne xD
#polskiedomy #architektura #mieszkaniedeweloperskie #remontujzwykopem #budujzwykopem #polakicebulaki
#polskiedomy #architektura #mieszkaniedeweloperskie #remontujzwykopem #budujzwykopem #polakicebulaki
źródło: stylskandynawski
Pobierz
klaudia-hadalala +183
🇺🇸 AMERYKA TIPEM STOI (i to jest... patologiczne) 💸
Elo Mirasy! Wróciłem właśnie z dwutygodniowego tripu po Stanach i powiem Wam jedno: to, co się tam dzieje z tymi tipami, to jest jakaś kosmiczna anomalia. Nie mam pojęcia, jak oni tam normalnie funkcjonują.
Już nie chodzi o standardowe 15-20\% w restauracji (choć i to jest chore, skoro płacę za danie 30). Ale... WSZĘDZIE?!
1. Ekspres do kawy w hotelu – wyciągam filiżankę, a tam stoi
Elo Mirasy! Wróciłem właśnie z dwutygodniowego tripu po Stanach i powiem Wam jedno: to, co się tam dzieje z tymi tipami, to jest jakaś kosmiczna anomalia. Nie mam pojęcia, jak oni tam normalnie funkcjonują.
Już nie chodzi o standardowe 15-20\% w restauracji (choć i to jest chore, skoro płacę za danie 30). Ale... WSZĘDZIE?!
1. Ekspres do kawy w hotelu – wyciągam filiżankę, a tam stoi
źródło: IMG_4676
Pobierz

Dla Pythona byl przygotowany cały post z materiałami do nauki. Czy jest coś takiego dla JSa z uwzględnieniem frameworkow?
#naukaprogramowania #javascript #python
Komentarz usunięty przez autora
no i remix tez ma 2 lata
źródło: comment_1648817896fcp94VlStVSb5OO0JJI0QS.jpg
Pobierz@filozof900: https://github.com/remix-run/remix/releases/tag/v0.0.0
we wrzesniu 2021 remix juz byl w wersji 0.18 a ci mowia ze october 2021 xD
z ostatnich 3-4 lat w js jest zastoj, ostatnio vite i playwright, wczesniej co rollup i snowpack, ktore tez maja 4 lata, rollup pewnie wiecej.
i o ile bym sie zgodzil, ze fakt zmienialo sie to jak w kalejdoskopie, ale
laczac to z zdaniem, ze o panie w js to co tydzien nowy frejmlork, masz na gicie commity do remixa z lipca 2020, no ale gugl powi, ze no october 2021, w samym 2020 bylo ponad 20 releasow remixa
i'm out
psst data zalozenia repo / pierwszego commita nie jest rowna z upublicznieniem. data pierwszego commita mowi nam, kiedy autor zaczal pracowac na kodem uzywajac gita, natomiast data zalozenia repo mowi nam, kiedy zaczal uzywac githuba
Bo w necie tylko angular, react, vue. I nic się nie zmienia od 5 lat