@Stingeree to jeszcze ci dam jedna wskazówkę która mi zryla beret że wcześniej na to nie wpadłem. Jeżeli chcesz kupić np pomidory to wpisujesz na klawiaturze pomi.... I wyskakują pomidory, wpisujesz bag... I wyskakują bagietki. Użyteczne bardzo.
to jeszcze ci dam jedna wskazówkę która mi zryla beret że wcześniej na to nie wpadłem. Jeżeli chcesz kupić np pomidory to wpisujesz na klawiaturze pomi.... I wyskakują pomidory, wpisujesz bag... I wyskakują bagietki. Użyteczne bardzo.
To w jaki inny sposób wy wybieracie warzywa i owoce? ( ͡°ʖ̯͡°)
jak masz 60 butelek to nie zajmujesz kasy samoobslugowej, gdzie wszystko musisz wyciągnąć na wagę
@doznanie: jezu, wy tu tak żyjecie? system w lidlu nigdy nie każe wrzucać na wagę nic ciężkiego i dodatkowo przed zeskanowaniem można ustawić ile razy ma się następny produkt zeskanować
@Stingeree: jeśli kasujesz w samoobsługowej możesz poprosić kogoś o pomoc i wtedy nie trzeba wykładać towaru, nabiją odpowiednią ilość. Ale musi to autoryzować pracownik
@sing: ja też chodzę do niemieckiego Lidla, a nie do podludzkiej Bieronki ;p Najlepsze są janusze co cały wózek kasują na bezobsługowej i wychodzi to ich 3 razy dłużej KEK
Polecam wszystkim przy wkladaniu swojej torebki wbić jako pierwszy produkt coś ciężkiego np. wode, majonez i dopiero włożyć swoją torbę. Nie trzeba wtedy klikać tego z-------o komunikatu własna torba i czekać aż ktoś podejdzie sprawdzić czy to na pewno twoja torba...
@jakub972: Ja chodzę codziennie do kasy samoobsługowej i zawsze ktoś stoi pod tymi kasami. Co innego, że od 3 miesięcy odkąd u mnie wprowadzili nie miałem ani razu problemu
To w jaki inny sposób wy wybieracie warzywa i owoce?
( ͡° ʖ̯ ͡°)
@doznanie: jezu, wy tu tak żyjecie? system w lidlu nigdy nie każe wrzucać na wagę nic ciężkiego i dodatkowo przed zeskanowaniem można ustawić ile razy ma się następny produkt zeskanować
@Tigermass: testowałem to w Lidlu kiedyś, kod ze zgrzewki nie był znany. Musiałbym wypruwać butelki ze zgrzewki i skanować jedną 6x. P------e.
@jakub972: dlatego nie chodzę do twojej biedronki.