Aktywne Wpisy

Bunch +16
Genetyka! ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zobaczcie jak niektórym nie dużo potrzeba aby z przeciętniaka stać się mega przystojnym facetem. Największa zmiana chyba na przykłądzie Cavilla jest widoczna tutaj.
Dokonano symulacji jak prezentowaliby się znani przystojni aktorzy gdyby natura "obdarzyła" ich innym układem włosów na głowie. To jest w sumie straszne jak fryzura z grzywką poprawia wygląd faceta.
#barber #fryzjer #ryzurymeskie #ciekawostki
Dokonano symulacji jak prezentowaliby się znani przystojni aktorzy gdyby natura "obdarzyła" ich innym układem włosów na głowie. To jest w sumie straszne jak fryzura z grzywką poprawia wygląd faceta.
#barber #fryzjer #ryzurymeskie #ciekawostki
źródło: Onie-Onie
Pobierz
bet730 +153
================
13. Polska - 33.375
================
W tym tygodniu, Polska zgarnia komplet punktów!
Jagiellonia
13. Polska - 33.375
================
W tym tygodniu, Polska zgarnia komplet punktów!
Jagiellonia
źródło: coeff_31.07
Pobierz

@Elbrus: Zastąpmy go hiszpańskim kultem sjesty.
Ogromny dług, komuniści u władzy i degrengolada społeczna na propsie, byle nie dorabiać prywaciarzy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A teraz na serio - człowiek ma wolną wolę. Może harować, a może tkwić w marazmie. Nie ma nic za darmo, chyba że żyje się w państwie socjalistycznym, które musi w końcu zbankrutować - kto
@Elbrus: + kult biedy. MAM STARE AUTO JEST ZAJEBIŚCIE.
da się być głupszym? xD
@Perkotka: Ja też robię na 2-3 etaty i mi z tym jest ok. Pieniądz jest gruby i człowiek nie musi liczyć grosza. Fakt lepiej by było robić na jeden
Ale masz tam info, że potem juz z górki, czyli kupujesz Bitcoina i zostajesz miliarderem, czego nie rozumiesz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)