Aktywne Wpisy
Sebastix +510
Moja siostra wlasnie zmuszona jest sprzedac dwuletnie mieszkanie przez psy ktore nak*rw*ja symultanicznie od 6 do 23 xD
Ja tez mierze sie tym w swoim bloku choc nie w takiej skali. Z tego co widze na tagu wiekszosc ludzi ma to samo. Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zoatalo to ograniczone? Za dobry biznesik? Psy w mieście to społecznie szkodliwa zachcianka. Za ich ich posiadanie powinno sie placic konkretną akcyzę jak za fajki
Ja tez mierze sie tym w swoim bloku choc nie w takiej skali. Z tego co widze na tagu wiekszosc ludzi ma to samo. Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zoatalo to ograniczone? Za dobry biznesik? Psy w mieście to społecznie szkodliwa zachcianka. Za ich ich posiadanie powinno sie placic konkretną akcyzę jak za fajki

ewolucja_myszowatych +355

#pracbaza #antykapitalizm
źródło: comment_1648417828Y1a62wTdPqipAYy0qlatau.jpg
PobierzNo, ale przecież życie w tv czy w internecie jest łatwe i przyjemne, a głównym jego celem walnąc piwko wieczorem z kolegami. Bo inaczej wielkie nieszczęście
A trzeba też się cieszyć z tego co się ma.
Mi się dwie związki skończyły z tego powodu pierwsza pracoholiczka w uj. Druga nie mogla polaczyc kariery ze związkiem i wybrała karierę.
I ja się w tym czasie cieszę życiem a te obie ciągle narzekały jak im ciężko i już nie moga i
@BeHappy: A później to co? Czekanie na trumnę? XD
Ja kiedyś jak pracowałam na inwentaryzacjach (ale to ze 2 miesiące może), to jechałam na jedną, w trasie spałam (płacili za dojazd), po powrocie od razu jechałam na
prawda też jest taka, że to co teraz przychodzi Ci z łatwością za kilka lat już niekoniecznie takie będzie. a czerpać z życia możesz i po 30.
Tak szczerze to nie zdziwiłbym się gdyby ten "drugi etat" to było pilnowanie komuś kota dwie godziny w tygodniu albo jakieś fuchy, w których wystarczy być bo nie da się pracować po 16h dziennie przez dłuższy okres i jeszcze się uczyć.
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: A za 2 lata wchodzi putin caly na bialo (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Komentarz usunięty przez moderatora
@Wybredny_Marian: jakim cudem zarabiając 32k stać cię na panamere, skoro auto powinno kosztować max 6 pensji, 6 * 32 = 192 000, za niecałe 200k to co najwyżej se możesz mustanga kupić gościu ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@BeHappy: na jedno lato, bo już tych przyjaźni nie ma xD