Aktywne Wpisy

dwa__fartuchy +342
Cześć Koleżanki i Koledzy, dawno mnie tu nie było (ʘ‿ʘ) Jak żyjecie?
Praca w aptece w małym mieście to jest jakiś inny stan umysłu :D
#dwafartuchywaptece #apteka #medycyna #pracbaza #farmacja
Praca w aptece w małym mieście to jest jakiś inny stan umysłu :D
#dwafartuchywaptece #apteka #medycyna #pracbaza #farmacja
źródło: 009303B9-5844-4A51-AEEF-AD2CA145CAA7
Pobierz
sforce +79
#gielda jesteście za podatkiem katastralnym od 3 mieszkania? Szczerze mówiąc, pomimo ze mam bardziej wolnościowe poglądy to takie opodotakowanie nie byłoby głupie, częśc ludzi pomyślałoby o innych formach inwestycji .

#pracbaza #antykapitalizm
źródło: comment_1648417828Y1a62wTdPqipAYy0qlatau.jpg
Pobierz@Perkotka: Dziwisz się że się śmieją? Dobrze robią.
Ktoś kto tyra bo chce mieć lepiej zasługuje na szacunek. Ktoś kto tyra bo nie umie używać kalkulatora zasługuje na śmiech.
Nikt nie próbuje ci go wepchnąć -
@Perkotka: Kredyt z zerowym lub niemal zerowym oprocentowaniem = okazja
I to jest fakt. Inflacja jest kilkukrotnie wyższa niż jego koszt. Nie znajdziesz takich lokat. Ale jak pisałaś nie umiesz używać kalkulatora wiec raczej zostaniesz przy dwóch etatach xd
Taki tryb życia jak w OP spokojnie można do trzydziestki prowadzić bez większych problemów dla zdrowia. Problem się pojawia, jak ktoś chce tak harować do emerytury.
@Perkotka: Nie boli tylko mam prawo się śmiać przecież z kogoś kto pracuje z głupoty?
Nie śmieję się z twojego stylu życia jak pisałem tylko z bezcelowości(nie masz uzasadnienia na nic) i marnotrawstwa(mogłabyś mieć więcej za mniej a wybierasz tyranie za mniej BEZ ŻADNEGO UZASADNIENIA). Nie męczę cię kredytem jak już dwa razy pisałem bo przegapiłaś moment. Już za późno na pójście po rozum
źródło: comment_1648458972jMHtrGpHnq4cWly4XX6XY2.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@okno2137: zależy w jakim wieku jesteś. Ja sie wziałem za takie z-----------e mając 27 lat czyli po studiach jak się wyszalałem i 10 lat pozniej mam wszystko co w życiu mieć zaplanowalem, dom z ogrodem, dwa auta, troche gażldżetów i teraz faktycznie życie z górki
@Perkotka: prwidłowo. To jeszcze 1 rada. Nie marnuj czasu na wykop i dyskusje z tumanami. Poświęć go raczej na relaks/ spacer gdyz po 300h pracy trzeba sie dobrze zzluzowac i zregenerowac, bo niestety wbrew pozorom istnieje wym wypadku zagregowany efekt negatywny dla zdrowia.
Przy