Aktywne Wpisy

fuji +152
Chłop 36 lat i w końcu kupił pierwszy nowy samochód w życiu. Chłop sobie obiecał, że jak kiedyś będzie już dorosły i będzie go stać na nowe auto, to kupi coś fajnego, ale jednak krakowski centuś mocno i chłop jest za chytry nawet na swoje marzenia ʕ•ᴥ•ʔ więc ostatecznie kupił najpopularniejszy samochód w USA, czyli Forda F-150... a nie czekaj, w tym roku F-series spadło z rowerka i
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
frugASS +160
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Komentarz usunięty przez moderatora
@Flypho: przecież edukacja nie jest dla Julki z jerbą mate, tylko dla dzieci. Julka już wie od czego ma tzipę
https://www.nuffieldtrust.org.uk/resource/teenage-pregnancy
@Flypho: Skoro tego tak dużo to rzuć linkami xD
Ale z profili innych niż: Julka293739865 który to profil ma 7 aktywności na koncie
Stawianie chochoła jest zabawne, bo debil się na niego nadzieje. Szkoda tylko, że wpisy z Twittera z p----------m lewaków są na wykop wrzucane najczęściej z jakiś śmiesznych profili/troll profili.
Tymczasem żeby skompromitować prawaka wystarczy wejść na profil Konfederacji, albo innego puryste,
@niochland:
I co, ja mam odpowiadać za to, co ktoś z Konfederacji mówi? Jesteś normalny? xD Że niby mnie w jakiś sposób kompromitują wypowiedzi Korwina, tak? Tak to sobie wymyśliłeś? To fajnie masz na chacie xD
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_1648021435wNhdpcpHc1YhHiyywt3Lrq.jpg
Pobierz@Flypho: typowy belkot prawaka. Zapraszamy na twittera. Tera tylko przeczytaj twittera, nawet nie dwa razy, raz wystarczy. I juz masz dowody.