Aktywne Wpisy

tesknilam_ +12
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

Cyclonus +22
Gdyby nie ten ancymonek, to Muminy dalej prowadziłyby dobrze prosperujący biznes w Się RIP (taka dziura).
Ten śmieszek zamówił u nich gar zupy, na którą ostatecznie nie przyszedł, czym doprowadził do bankructwa ich restauracji.
#raportzpanstwasrodka
Ten śmieszek zamówił u nich gar zupy, na którą ostatecznie nie przyszedł, czym doprowadził do bankructwa ich restauracji.
#raportzpanstwasrodka
źródło: temp_file3670594342813862446
Pobierz

Pojawiła się alfa limitowana w pl
#carboners
#alfaromeo
#samochody
źródło: comment_16474771448yC8x34uUwabDx9RLd5TZL.jpg
Pobierzźródło: comment_1647492947Jrf0ykoSPbmOUebC6qqrMa.jpg
PobierzAle tak, ta gownoalfa kosztuje ponad milion złotych a jezdzi tak sobie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tego nikt nie kupi do upalania, wyląduje w garażu zrobi może 1200km przez 15 lat i będzie sprzedana za 550k
Wiadome też było ze się sprzeda.
@cwlmod: no dla mnie kupowanie huracana za milion to smiech na sali ani to ładne ani fajne XD
A teraz wracaj do swojego paska w gnoju biedaku xD
Siemanko
Ale których konkretnie huracanów, bo tych też jest kilkanaście wersji, ten huracan z aukcji jeżeli chodzi o
1.Miałem na myśli bazowy seryjny.
2. Countache to już klasyki, każdy zniszczony podnosi wartość tych jezdnych. Maja też swoj epos.