Wpis z mikrobloga

@Mega_Smieszek: Jak ludzie te filmy oglądają(bo raczej wątpię, że czytali książkę) to ja nie wiem. W co drugiej scenie dotyczącej pierścienia jest jak byk przedstawione, że pierścień działał tak, że każdy pragnął go dla siebie, Isildur, Smeagol, Bilbo, Frodo, Boromir, nawet Sam, czy przedstawiciele wszystkich nacji i ras w Rivendell, gdzie się pokłócili o to kto ma go wziąć. Ale kurde Frodo miałbym zawiesić pierścień na kurczaku, ja p------e XD
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek

Wszystko super, ale gdyby kurczak ten pierscień sobie założył i im spieprzył to później musieliby szukać niewidzialnego kurczaka zapieprzającego w losowym kierunku razem z najpotężniejszym przedmiotem w Śródziemiu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Wszystko super, ale gdyby kurczak ten pierscień sobie założył i im spieprzył to później musieliby szukać niewidzialnego kurczaka zapieprzającego w losowym kierunku razem z najpotężniejszym przedmiotem w Śródziemiu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Jabby: Jak kurczak miałby sobie założyć pierścień? Bardziej bym się bał, że Sam by go zeżarł razem z pierścieniem. Pazerny grubas ( ͠° ͟ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
W co drugiej scenie dotyczącej pierścienia jest jak byk przedstawione, że pierścień działał tak, że każdy pragnął go dla siebie, Isildur, Smeagol, Bilbo, Frodo, Boromir, nawet Sam, czy przedstawiciele wszystkich nacji i ras w Rivendell, gdzie się pokłócili o to kto ma go wziąć. Ale kurde Frodo miałbym zawiesić pierścień na kurczaku, ja p------e XD

@Zgrywajac_twardziela: przecież pierścień mniej oddziałuje na Ciebie, gdy jest dalej. Kurczak na 100 metrowym sznurku
  • Odpowiedz
niewidzialnego kurczaka

@Jabby: ale pierscien wzmacnial cechy ktore miala dana osoba. i frodo znikal, bo hobbici slyneli z bycia stealthy. Kurczak by mial zapewne inna moc.
  • Odpowiedz
bo już w momencie jakby miał to zrobić by go pożądał

@Zgrywajac_twardziela: no nie wiem. Frodo, gdy dostaje pierścień to słabo go pożąda, a przy niszczeniu pożąda go mocno.
Gorzej, że im dłużej kurczak z pierścieniem są w pobliżu tym bardziej Frodo by chciał zabrać pierścień. Trzeba by było nauczyć kurczaka samoobrony przed Frodo, ale jednak nie tak bardzo dobrze, że na Górze Przeznaczenia Frodo po prostu kopnąłby kurczaka do
  • Odpowiedz
@Znachor_enjoyer:

no nie wiem. Frodo, gdy dostaje pierścień to słabo go pożąda, a przy niszczeniu pożąda go mocno.

Smeagol miał go zaledwie przez moment, a zabił Deagola ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Gorzej, że im dłużej kurczak z pierścieniem są w pobliżu tym bardziej Frodo by chciał zabrać pierścień. Trzeba by było nauczyć kurczaka samoobrony przed Frodo, ale jednak nie tak bardzo dobrze, że na Górze Przeznaczenia Frodo
  • Odpowiedz
ale pierscien wzmacnial cechy ktore miala dana osoba. i frodo znikal, bo hobbici slyneli z bycia stealthy. Kurczak by mial zapewne inna moc.

@qusqui21: generalnie to chyba każdy śmiertelnik znikał po założeniu pierścienia. Choć faktycznie wzmacniał on też predyspozycje własne. Taki kurczak mógłby np. zajebiście dobrze szukać robaków. A kura znosić zajebiste jajka z czterema żółtkami ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz