Aktywne Wpisy
p0melo +19
#redpill #blackpill #zwiazki #tinder
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po

wfyokyga +168
Giga Super MegaZord R------------r
źródło: temp_file8737590993392252290
Pobierz

@alfaiomega1: Ty? Czym niby? brudnymi onucami czy tymi rubelkami o podobnej wartości? xD
Prawda jest taka, że Polak zaczyna być obywatelem drugiej kategorii w swoim kraju. I zanim się zapropgramowane npc zesrają - nie, to nie jest wina tych biednych uchodźców tylko naszego s-----------o rządu i ich decyzji.
to jest
Cały dorobek życia w p---u...
@ATAT-2: Nie na Ukraińców, tylko na dzbanów, którzy nie widzą nic złego w zwiększaniu socjalu. Na dodatek socjalu dla obcych ludzi.
@calinowski: Ale co to ma do rzeczy?
@Narro_Van: Ponownie - co to ma do rzeczy?
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@ATAT-2: co mnie to obchodzi? Chcesz pomagac to pomagaj ale mnie do tego nie zmuszaj. A dawanie publicznych pieniędzy to zmuszanie. Jestem przeciwko dawaniu czegokolwiek komukolwiek a już szczególnie obcym którzy tu nie płacą podatków.