Wpis z mikrobloga

@xiv7: Nawet nie chce mi się mamlać o tym, który ładniejszy wolę rozmowę o tym, który jest bardziej skuteczny czy gotowy do walki. Wygląd to niby kwestia gustu, ale ostatecznie wygrywa konstrukcja lepiej przystosowana do realiów. Ewolucja zawsze spotyka się z betonem różnej maści oszołomów.
jesteście chyba upośledzeni bo f-16 to jest zajebistość i nie idzie znieść tej waszej tępej egzaltacji nad starymi migami, a wiecie dlaczego? Dlatego, że macie tę głupią, niewytłumaczalną tendencję do propsowania radzieckiej awioniki. Szkoda strzępić na was klawiatury.

@denerwujesie: Zesrales sie polaczku ale nie szkodzi. W związku radzieckim kiedy kostruowano to ruskie gówno, taki polaczek co najwyżej mógł sobie polatać na polskich drzwiach od stodoły
@Jagass: Wszystkim przecież nie ubliżam.

jakieś F16 nie dorasta mu do pięt, chyba, że znacie coś o lepszym wyglądzie?

Wątek jest zbudowany na takim gównie także mam prawo oponować. I prócz wyglądu dodałem kilka warstw praktycznych no pewnie to grzech o ja #!$%@?ę. Gadaj z dupą to cie osra.
@denerwujesie:
OP wyraża swój gust w sposób normalny (czytaj: uprzejmy) i podgrywa innych do podjęcia dyskusji. Ja rozumiem, że wykop to miejsce gdzie co niektórzy lubią się wyładować, ale robić wjazd z takim cebularstwem to trochę #!$%@? jednak wstyd.

Wszystkim przecież nie ubliżam.

Gadaj z dupą to cie osra.

No, widać ( ͡° ͜ʖ ͡°). Ubolewam i żegnam, bo szkoda tracić czas na polemikę z chamstwem.
@tomastomas1985: Grał i żeby nim dobrze sterować musiał myśleć po radziecku. Teraz zapewne można sobie wyobrazić, ze to radzieckie myślenie musiało być przesiąknięte mordowaniem kobiet i dzieci, chlaniem na umór i złodziejstwem.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@xiv7: oczywiście że tak. F16 wygląda jak upośledzony kuzyn. F35 ma gracji tyle co wóz z węglem i jest zwyczajnie gruby. Z amerykańskich to F22 i F14 są ładne. Rosyjskie z późnej zimnej wojny prawie wszystkie są ładne - su27 np., choć taki su35, czy jak mu tam, czyli ten najbardziej współczesny to już przegina w drugą stronę
@xiv7: Fajny emblemat dywizjonu 303
Z myśliwców F22 Raptor imo, ale jeśli ogólnie o odrzutowce chodzi, to Lockheed SR-71 Blackbird to mój ulubiony
Zwłaszcza gdy się poczyta o jego historii
tldr:
Cały z tytanu
Latał na pułapie 26000 metrów gdzie nikt mu nic nie mógł zrobić
Zasuwał Mach 3.5
Tak się nagrzewał podczas lotu (szyba w kokpicie powyżej 300 stopni celsjusza), że przez rozszerzalność cieplną tytanu płyty właziły jedna na drugą
źródło: comment_1646982266JFE4SD2Xy8jYaGS2aKczjV.jpg