Aktywne Wpisy
emilch123 +26
Za równe 5 dni będę się oświadczał mojej dziewczynie, czuję taki stres jak o tym myślę, że tam klękam i nie wiem czy będę wstanie coś powiedzieć xD musiałem chociaż tutaj coś powiedzieć bo duszę to w sobie. Poza tym znacie jakąś dobrą restauracje w Krakowie gdzie mógłbym zabrać swoją wybrankę na kolację? #zwiazki #rozowepaski #krakow

Niuska +558
#czestochowa #szukampracy #pracbaza #praca #bezrobocie
Ponawiam próbę, bo piątek, więc na wypoku większy ruch.
Szukam pracy w Częstochowie lub w okolicach (z bezproblemowym dojazdem komunikacją wiejsko-miejską, jeszcze nie mam prawka).
Złapę się czegokolwiek, od sprzątania po infolinię. Zależy mi jedynie na tym, żeby godziny pracy były elastyczne, bo mam zamiar łączyć ją z nauką do poprawy matury i na stawce minimum 31,40/1h
Ponawiam próbę, bo piątek, więc na wypoku większy ruch.
Szukam pracy w Częstochowie lub w okolicach (z bezproblemowym dojazdem komunikacją wiejsko-miejską, jeszcze nie mam prawka).
Złapę się czegokolwiek, od sprzątania po infolinię. Zależy mi jedynie na tym, żeby godziny pracy były elastyczne, bo mam zamiar łączyć ją z nauką do poprawy matury i na stawce minimum 31,40/1h

Płaski to raczej dlatego że na wynajętym pokoju nie mają za wiele miejsca, a nie dla kinowych wrażeń płaskiego ogromnego ekranu 25"
Jak ktoś ma dzieci i chce im np. puszczać bajki, to taki telewizor jest ważny w domu
Patrząc na ludzi 50+ każdy prawie za główną rozrywke ma oglądanie TV... +Dzieciaki bajki.
Na olx znajomy ostatnio za darmo 37 i 48" do domu przywiózł
Wiec da się.
To powiedz kto, bo akurat mogę pomóc.
Komentarz usunięty przez autora
@nocozrobisznicniezrobisz: kineskopowy nie musi być śmieciem - ale jak ktoś mieszka gościnnie w małym mieszkanku to po prostu może być problem z miejscem na postawienie małego kineskopowca. A plaszczaka się powiesi na ścianie.