Wpis z mikrobloga

Wszystko mi się w życiu praktycznie #!$%@?ło ......

-Moi rodzice biorą rozwód, mama pracuję za minimalna krajową i ja dobrze wiem że nie będzie w stanie się utrzymać sam. Samemu nie zarabiam kokosów i... wiem że sam nie wiem co w takiej sytuacji mam zrobić..

-Bliska osoba z mojej rodziny a ma jutro operację i nie wiadomo czy to nie wstęp do raka.. będzie miała wycinany kawałek węzłów chłonnych

-Rozstałem się z dziewczyną... tzn chce żebyśmy sobie "dali czas"

-Okradli mnie wczoraj...

-Przez ogólne problemy pracuję w sprzedaży i #!$%@? sobie wynik co przekłada się na moją wypłatę...

Generalnie to wszystko przez ostatni #!$%@? tydzień :( z której strony nie popatrzę to jest dramat..

#przegryw #zalesie #depresja
  • 15
@comamtuwpisac: Miras, jakiego masz team leadera lub kierownika sprzedaży? Jeśli jest okej, to może spróbuj mu powiedzieć, co się dzieje, może da Ci czas, przynajmniej on odpuści.

Różową olej, niech spada na drzewo.
@comamtuwpisac ja pier*ole. Zmieńcie pracę, a jak nie ma to zmieniasz miejsce zamieszkania i masz pracę i pieniądze. Wy ludzie serio macie tak wąskie myślenie? Najlepiej się użalać i mówić że jest źle, a nic nie robić w tym kierunku i tylko szukać pocieszenia.
@kiszczak: Tych grup jest od grona, zresztą pojęcie przegryw nie jest jakoś mocno scharakteryzowane, ale no większość napisze że nie jest, nie był, nie będzie przegrywem, a to wszystko chwilowe niepowodzenia. Pana przypadek jest trochę inny, długa ciężka choroba, do tego problemy materialne, ale i tak z tego co wiem większość osób ma pana na czarno, sam zresztą kiedyś nie sprawiedliwe, mniej lub więcej sapałem. Ale takim czysto rasowym przegrywem bohater