Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LajfIsBjutiful: wojna jest straszna to fakt, ale ja nie jestem hipokrytą. Wiadomo, że niech Ukraina wygra bo sie broni, ale nigdy nie byłem jakiś pro ukraiński więc nie mam zamiaru pomagać, uczestniczyć w tym. Rzygać mi sie chce jak czytam jak to wychodki spuszczają sie nad Ukrainą, a miesiąc temu latały memsy z saszką na budowie. Ludzie zbióki organizują, oddają swoje mieszkania (kek XD), a za miesiać będzie płacz bo
  • Odpowiedz
xD ok kolego, wierz sobie w DUCHA KIJOWA, Cyganów kradnących czołgi, 30 000 strąconych rosyjskich SU, ja tymczasem pozostanę w świecie faktów.

@DJtomex: fakty są takie, że dostajecie w------l kacapy, a myśleliscie, ze w dwa dni bedzie po sprawie
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@DJtomex: to jest mem człowieku. Nie nasza wina ze masz p--------o szefa który nie potrafi zająć Ukrainy.

@RybsonStream: nazywasz typa ruskim trollem, bo zwrócił uwagę, że sprzęt na zdjęciu nie służy do atakowania samolotów? XD
  • Odpowiedz
ktoś ma jakieś inne zdanie na jakiś temat i nie wierzy w każda hehe sprawdzona informacje dostępna w internecie a takie glupki jak ty uważają od razu ze jest opłacanym rosyjskim trollem, jak ja bardzo chciałbym mieć życie proste niczym twój umysł naprawdę

@kawalekgrzejnika: "Dyskusja" toczyła się dookoła mema... Odpisałem @DJtomex że to nie Javelin a NLAW (który w zasadzie jest bronią ppanc a nie plot, nie wchodziłem w
  • Odpowiedz