Aktywne Wpisy

BlackpillMonster +21
Uwielbiam te posty "AI mnie nie zastąpi bo moja praca wymaga KREATYWNOŚCI i ZROZUMIENIA BIZNESU" xD
Serio, to jest najczystsze copium jakie widziałem od czasów "nauczę się programować i będę zarabiał 30k". Pamiętacie jak taksówkarze mówili, że Uber nigdy nie wejdzie do Polski? Albo jak kasjerki w Biedronce śmiały się z kas samoobsługowych?
"Ale AI nie rozumie kontekstu!" - nie musi. Wystarczy, że jeden senior z Cursorom/Claude/Codexem zrobi robotę pięciu juniorów. A potem przyjdzie
Serio, to jest najczystsze copium jakie widziałem od czasów "nauczę się programować i będę zarabiał 30k". Pamiętacie jak taksówkarze mówili, że Uber nigdy nie wejdzie do Polski? Albo jak kasjerki w Biedronce śmiały się z kas samoobsługowych?
"Ale AI nie rozumie kontekstu!" - nie musi. Wystarczy, że jeden senior z Cursorom/Claude/Codexem zrobi robotę pięciu juniorów. A potem przyjdzie
Czyli Amazon zwalnia bo AI? Studia co tworzą gry lecą w dol bo AI? Lekarze powoli nie potrzebni bo AI? Jest jakaś grupa bezpieczna? Taksówkarze też AI i tirowcy mają po pracy xd
#gielda #sztucznainteligencja
#gielda #sztucznainteligencja

Komentarz usunięty przez moderatora
hłe hłe super dowcip - a przynajmniej taki był super jeszcze miesiąc temu
@RybsonStream: nazywasz typa ruskim trollem, bo zwrócił uwagę, że sprzęt na zdjęciu nie służy do atakowania samolotów? XD
źródło: comment_1646040584obHydbiNLx42c3s35oDr5v.jpg
Pobierz@supersuweren: Kończą sie wykradzione konta kacapie? Kolejna fajna wiadomość.
@kawalekgrzejnika: "Dyskusja" toczyła się dookoła mema... Odpisałem @DJtomex że to nie Javelin a NLAW (który w zasadzie jest bronią ppanc a nie plot, nie wchodziłem w