Aktywne Wpisy
Ej mirki kręcić aferę? Od grudnia pracuję w nowym kołchozie, jednocześnie regularnie co dwa miesiące oddaję krew, przysługują mi z tego tytułu 2 dni wolne, a pracodawca nie zgadza się na udzielenie dwóch dni.
Kręcić aferę? Inspekcja pracy czy coś innego? Nie zależy mi i tak bo na koniec lutego zmieniam robotę.
#afera #pracbaza #krwiodawstwo #praca #prawo #prawopracy
Kręcić aferę? Inspekcja pracy czy coś innego? Nie zależy mi i tak bo na koniec lutego zmieniam robotę.
#afera #pracbaza #krwiodawstwo #praca #prawo #prawopracy
źródło: 1000005562
Pobierz
Pulpetito +59

Wydalenie wszystkich rosjan z europy. Politykow, sportowcow itp. Jak ich kraj nie akceptuje zasad cywilizowanego swiata to jedzcie se do chin.
I bez bajeczek typu "ale sportowcy nie chca wojny" Ukraincy tez nie. Posiedzicie troche w domu to moze przekonacie swojego kutina (i tych zwyklych rozjan ktorzy sa mu wierni-a nie oszukujmy sie ze ich
@DanteTooMayCry: A kto mowi o obozach? Ja mowie o odeslaniu ich do domu.
I ja chce przede wszystkim oodeslac urzednikow, przedstawiciali wladz
Rozumiesz stwierdzenie "może od
We wpisie na necie mam precyzowac:
-saszke z uk nie
-ambasadorw tak
-misze z
Typie. Nie pogrążaj się. Napisałeś to dopiero po moim
Skoro napisalem wszystkich to sobie pewno tez wbiles do glowy ze 2 mieieczne dziecko z jakiegos sierocinca w UK ktore jest sierota a mialo rosyjskich rodzicow (czyli jest rosjaninem) tez.
Serio?
I dlatego staralem Ci sie wytlumaczyc bo ciezko Ci idzie. Doslowne czytanie jest
Pzypominam ze dyskusja to nie "przekonanie drugiej strony do swojego zadania a pokazanie swoich argumentow i dyskutowanie nad nimi"
Generalnie totalnie zaciemniasz obraz sytuacji. Ja skomentowałem jedną głupotę, którą napisałeś, a Tu już taki offtop robisz od tego wątku, że głowa mała. Dlatego skomentuje tylko bezpośrednio to co tyczy się wątku i na co bezpośrednio odpowiadasz. I tak już przesada co się w tym wątku zrobiło i jak się rozrósł.