Wpis z mikrobloga

@KarolaG17: mysle ze najlepszym trollingiem było by gdyby jeszcze norwegia i turcja zamkneły swoje strefy dla rosyjskich samolotów. Dostanie się do reszty europy zajeło by im z 12h, a do kaliningradu jeszcze dłużej
  • Odpowiedz
@qwarqq: najlesze byloby zamkniecie calej europejskiej stery powietrznej. Niech se na wakacje lataja do chin.

Wydalenie wszystkich rosjan z europy. Politykow, sportowcow itp. Jak ich kraj nie akceptuje zasad cywilizowanego swiata to jedzcie se do chin.

I bez bajeczek typu "ale sportowcy nie chca wojny" Ukraincy tez nie. Posiedzicie troche w domu to moze przekonacie swojego kutina (i tych zwyklych rozjan ktorzy sa mu wierni-a nie oszukujmy sie ze ich
  • Odpowiedz
@gorzki99: Może od razu obozy jak USA dla Japończyków podczas IIWŚ? Nawet w samej Rosji jakie ogromne protesty antywojenne, a Ty chcesz Rosjan, którzy się cywilizowali poza Rosją odsyłać. A potem zdziwienie będzie, że zaczną Putina popierać. Czy to przez strach co ich tam może czekać czy przez żal do zachodu.
  • Odpowiedz
Może od razu obozy jak USA dla Japończyków podczas IIWŚ? Nawet w samej Rosji jakie ogromne protesty antywojenne, a Ty chcesz Rosjan, którzy się cywilizowali poza Rosją odsyłać. A potem zdziwienie będzie, że zaczną Putina popierać. Czy to przez strach co ich tam może czekać czy przez żal do zachodu.

@DanteTooMayCry: A kto mowi o obozach? Ja mowie o odeslaniu ich do domu.

I ja chce przede wszystkim oodeslac urzednikow, przedstawiciali wladz
  • Odpowiedz
@DanteTooMayCry: Nak i napisalem tez " owszem mowi ze jest rosjaninem ale nie idzie w kierunku rosji to mozna sie zastanowic."

We wpisie na necie mam precyzowac:
-saszke z uk nie
-ambasadorw tak
-misze z
  • Odpowiedz
@DanteTooMayCry: I to ja sie pograzam? Fajnie ze czytasz doslownie, szkoda ze nie rozumiesz co czytasz.

Skoro napisalem wszystkich to sobie pewno tez wbiles do glowy ze 2 mieieczne dziecko z jakiegos sierocinca w UK ktore jest sierota a mialo rosyjskich rodzicow (czyli jest rosjaninem) tez.
Serio?

I dlatego staralem Ci sie wytlumaczyc bo ciezko Ci idzie. Doslowne czytanie jest
  • Odpowiedz
@gorzki99:

I to ja sie pograzam? Fajnie ze czytasz doslownie, szkoda ze nie rozumiesz co czytasz.

Skoro napisalem wszystkich to sobie pewno tez wbiles do glowy ze 2 mieieczne dziecko z jakiegos sierocinca w UK ktore jest sierota a mialo rosyjskich rodzicow (czyli jest rosjaninem)
  • Odpowiedz
@DanteTooMayCry: Pomimo zlego poczatku jakostam podajesz argumenty. Moze sie uda jeszcze podyskutowac.

Pzypominam ze dyskusja to nie "przekonanie drugiej strony do swojego zadania a pokazanie swoich argumentow i dyskutowanie nad nimi"

Zrzeczenie obywatelstwa oznacza, że już kompletnie przestają mieć wpływ na Rosję. Baaa, mało tego, to sprawia automatycznie, że Putin ma jeden problem z głowy mniej. Taki nie za mądry ten pomysł, proputinowski. Ale nie dziwię się, bo nie potrafisz przewidzieć
  • Odpowiedz
@gorzki99:

Generalnie totalnie zaciemniasz obraz sytuacji. Ja skomentowałem jedną głupotę, którą napisałeś, a Tu już taki offtop robisz od tego wątku, że głowa mała. Dlatego skomentuje tylko bezpośrednio to co tyczy się wątku i na co bezpośrednio odpowiadasz. I tak już przesada co się w tym wątku zrobiło i jak się rozrósł.

tylko po co te wycieczki i
  • Odpowiedz