Wpis z mikrobloga

@dominowiak: Kiedyś usłyszałam, że w takiej ,,muzyce” chodzi o to że ,,ważne, że buja hehe”. Także tak, jest to disco polo dla młodzieży xD Z repertuarem tej Pani zapoznałam się bliżej w trakcie dyskotek na obozie sportowym dla dzieci, dla mnie wychowawcy to było XD i trochę przerażenie, bo te dzieciaki chciały żeby im puszczać jeszcze gościa Kiźio czy kogoś takiego xD W każdym razie poziom odbiorcy stał się jasny
  • Odpowiedz
  • 6
@dominowiak z jakiś tydzień temu byłem się przejść przewietrzyć na pobliskich łąkach. Idąc usłyszałem jak małolaty w krzakach robią sobie koncert i leciała ta piosenka. Wszyscy zajarani śpiewali na głos. Jak zobaczyli że idę to z tekstem że zapraszamy na koncert xd. Powiedziałem tylko przecież wstyd tego słuchać i poszedłem.
Widać że młode pokolenie jest tym gownem całkowicie pochłonięte. I zacząłem się zastanawiać czy już starość że nie potrafię pojąć jak
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 32
@fiman: to nie jest muzyka zeby cos od niej wymagac. Ma byc wesolo, imprezowo i rozowo. I sie sprzedaje, bo widać ludzie maja to w dupie i chca sie pobujać.

I to nie rap tylko dancehall zdaje sie.
  • Odpowiedz