Wpis z mikrobloga

Wytłumaczy mi ktoś jak to możliwe, ze na osiedlu gdzie mieszkania są >900k w górę a słysze rano jak ktoś używa takiego czajnika?

trzymajcie mnie (_ )

#nieruchomosci
jmuhha - Wytłumaczy mi ktoś jak to możliwe, ze na osiedlu gdzie mieszkania są >900k w...

źródło: 1000018422

Pobierz
  • 112
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jmuhha: bo na indukcji też można takich używać? A jak ktoś chce być retro-hipsterem to jego problem.

Spokojnie, za ok 3 dni ci przejdzie ta drażliwość ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 116
@jmuhha: A co jest złego w tym czajniku? Poważnie pytam bo jak działa i ma się do niego palnik to po co kupować elektryczny?
  • Odpowiedz
@jmuhha: ja w nowym budownictwie mam taki czajnik (na indukcje), bo wole gotowac wode na herbate na plycie niz tracic miejsce na blacie roboczym. i co w tym zlego?
  • Odpowiedz
Wytłumaczy mi ktoś jak to możliwe, ze na osiedlu gdzie mieszkania są >900k w górę a słysze rano jak ktoś używa takiego czajnika?

@jmuhha: sprzątaj te korytarze i klatki schodowe, a nie chodzisz i podsłuchujesz co ludzie robią.
  • Odpowiedz
@jmuhha deweloperuch robi wszystko żeby sprzedać jak najdrożej mieszkania z jak najtańszych materiałów. Cena nie jest odzwierciedleniem jakości tylko jego marży. Yes cannons free market
  • Odpowiedz