Wpis z mikrobloga

Wchodzę z rana na tag i zero zaskoczenia.
Jednodniowe zielonki odkrywające, że sensem ich istnienia jest spamowanie na portalu ze śmiesznymi obrazkami, 24h na dobę, o tym jak straszny był mord wołyński oraz zwolennicy Konfederacji powtarzający przekaz z Kremla, że zachód zmusza zastraszoną Rosję do napaści na Ukrainę.

Teraz już wiecie kto jako piąta kolumna będzie podrzynał gardła Polakom w razie napaści Rosji na Polskę.

#wojna #rosja #ukraina #neuropa
Pobierz
źródło: comment_1644910637JlAV3E8JAE0K5IKfDEsDLt.jpg
  • 30
Czyli nie oglądałeś, bo o Polakach na Ukrainie to tam jest dosyć krótko.

@wojtas_mks: Obejrzałem całośc. No mówią jeszcze by uchodźców z Ukrainy przesyłać do innych państw UE i o tym, że informacje mówiące o ataku na Ukraine to nie są prawidzwe dane wywiadowcze, ale wojna dezinformacyjna Amerykanów. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ja pir***, sami się pogrążacie ruskie onuce
@Syn_Tracza:

i o tym, że informacje mówiące o ataku na Ukraine to nie są prawidzwe dane wywiadowcze, ale wojna dezinformacyjna Amerykanów XD Ja pir***, sami się pogrążacie ruskie onuce

Ty się pogrążasz swoim nieuctwem. Amerykanie przecież nigdy nie kłamią - jak w przypadku broni chemicznej Asada xD

Masz błazenku poniżej analizę ukraińskich ekspertów o możliwościach ataku. Ukraińcy to też pewnie ruskie onuce xD

https://kyivindependent.com/national/center-for-defense-strategies-can-ukraine-really-be-invaded-scenarios-for-a-russian-attack-analysis/?cn-reloaded=1
@Khaine: weź leki neuropku, bo coś nie gra ewidentnie pod kopułką.
Ominąłeś meritum mojego komentarza, czyli zanegowanie przez samych Ukraińców możliwości ataku Rosji, czyli potwierdzenie, że Amerykanie tworzą nieprawdziwe narracje, a dosrałeś się o stwierdzenie, że politycy ze Stanów kłamią (chociaż udowodniłem na przykładzie, że to nie nowość). Dodatkowo tworzysz chochoła, że ktoś uważa ruskich za prawdomównych i wypalasz z jakimiś sojuszami i Korwinem xD

Widzisz teraz co z
zanegowanie przez samych Ukraińców możliwości ataku Rosji

@shoananas: A co mają powiedzieć? Panikujmy bo nas Ruscy za moment zaatakują? XD Przecież Ruskim chodzi o destabilizację między innymi, więc dobrze że Ukraina zachowuje spokój i ewentualnie przygotowuje się po cichu. Jedna z hipotez czemu Ruscy otaczają Ukrainę jest właśnie taka aby wywołać tam panikę i rozłożyć ich gospodarczo ciągłą niepewnością xD

potwierdzenie, że Amerykanie tworzą nieprawdziwe narracje

Dlatego masa krajów ewakuuje swoich
Wątpię czy są opłaceni albo działają na rzecz Rosji. Tak dziala po prostu umysł prawicowego przegrywa - bardzo latwo takich ludzi zmanipulować. Nie ich wina że urodzili sie niepełni władz umysłowych oraz przez zerowe EQ nie potrafią odróżnić dobra od zła.

@pracownik_magistratu: bzdura. Tak działa umysł kogoś kto usłyszał jakiekolwiek argumenty z którejś strony, jak neuropa nie potrafi uargumentować i udowodnić, jakiejś winy Putina, to korwin ma łatwe pole do manipulacji
@Khaine:

A co mają powiedzieć? Panikujmy bo nas Ruscy za moment zaatakują?

Typie, to nie jest wieczorne wydanie wiadomości na ukraińskim kanale pierwszym, tylko analiza ekspertów do poczytania przez ludzi co się interesują. Równie dobrze możesz powiedzieć, że Amerykanom zależy na panice na Ukrainie (Ameryka ruskie onuce??)

Przecież Ruskim chodzi o destabilizację między innymi, więc dobrze że Ukraina zachowuje spokój i ewentualnie przygotowuje się po cichu.

Czyli już ewidentnie Bajden ruski