Aktywne Wpisy

Filar +146
Za około 4 tygodnie otwieram w Krakowie na Hali Targowej burgerownie. . . . Traktuję to trochę jako eksperyment i zamierzam zaoferować smash burgery w sensownych cenach (jak na to co się odwala na rynku) a do tego z dużymi frytkami za free do każdego burgera. Zaczynając od budżetowego zestawu: 20 zł za smash burgera (120 gram) z dużymi frytkami. Jak macie jakieś inne pomysły, piszcie. Jestem ciekaw jaki będzie odbiór miejsca

Mlody_pelikan +25
#mecz Jakim cymbałem trzeba być żeby iść w koszulce #wislakrakow na sektor gospodarzy wiedząc, że cała liga bojkotuje kibiców z Krakowa i biorąc pod uwagę, że ostatnio do podobnego zajścia doszło w sklepiku Legii. Rodziców to się powinny wysłać na przymusowy kontakt z psychiatrą, że puścili małolata.
źródło: 1000002634
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
Jak upierdliwa, to jej nie odpisuj, albo asertywnie i z jajami: sorry bejbe, ja na tematy służbowe tylko w godzinach pracy. I tyle.
Sam piszesz, że jest samotna wiec może po prostu to jej sposób żeby sobie z tą samotnością radzić. Musi mieć cały czas zajęcie bo jak nie to void.exe
@bitcoholic: Dokładnie. Do tego dodam fakt spamowania ludzi w weekend z pytaniami związanymi z jej (niepotrzebnymi) taskami. Ja ignoruje, niektórzy widocznie nie (może wychodzą z założenia, że ona musi w weekend pracować).
@Doctor_Pleasure: A to wcale nie jest taki nierealny scenariusz. Przy jej poświęceniu do pracy rzeczywiście wybija się na tle innych którzy nie są w stanie poświęcać na nią 12h dziennie czy siedzieć weekendami 'dla funu'.
A potem to już będzie zależeć od kierownictwa wyższego szczebla czy ukrócą jej zapędy do wprowadzenia takiego trybu
Komentarz usunięty przez autora
@rzuf22: Z tym nie ma nic złego, zdrowe podejście. Jednak w jej przypadku w grę wchodzi wyrabianie 1.5 etatu plus weekendy dla samej siebie, nigdy wcześniej z pracy nie wychodzi a czasem nawet część urlopu poświęca na dodanie swoich 3 groszy.
(╯°□°)╯︵ ┻━┻