Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@6poziomprokrastynacji: istniało dużo legend jakoby miały być tam ciepłe placki (np. w Snuff R73) ale albo to była rzeczywiście legenda, albo znaleziono tylko okrojoną wersję. Na youtube dwóch gości to oglądało i dali nawet zablurowany obraz tego filmu. Dla patronów mieli bez cenzury. Więc nie było tam nic nielegalnego. MDPOPE na 100% nie miało nic nielegalnego, bo ten koleś ColdRavens opowiadał o każdym filmie ze szczegółami.
  • Odpowiedz
@wankstain: a daisy’s destruction to nie jest coś tam nagrywane przez gościa z Indonezji z jego partnerka odnośnie jakiegoś niemowlaka czy coś? K---a nawet nie chce szukac szczegółowo o co chodziło tylko pamietam ze kilka lat temu jakiś koleś był zatrzymany z darknetu, myśleli ze to niewiadomo kto a gość siedział w pokoju u rodzicow w Australii czy cos
  • Odpowiedz
  • 0
@Chehu: nie wiem i nie chcę wiedzieć, to jest p------e. Ludzie myśleli, że ten filmik to też tylko urban legend a okazało się, że istnieje naprawdę
  • Odpowiedz
@FisioX moim zdaniem on ma większą sławę, niż na nią zasługuje. Parę momentów jest tak przesadzonych, że aż śmiesznych. Trochę mnie rozczarował. Dla mnie to był zestaw scen po to żeby szokować ale też nie szokuje tak, że chcesz przestać to oglądać.
  • Odpowiedz
@Gallg: cholerka, wg tego podziału najgorsze co kojarzę, ale tylko z tytułu to Guinea Pig i August Underground na lvl 4, wszystko poniżej odstrasza już samymi tytułami xD
  • Odpowiedz
  • 3
@6poziomprokrastynacji: ja wpisywałem w youtuba i nikt nie przyszedł. Pooglądałem "recenzję" MDPOPE. Zacząłem oglądać recenzję drugiej części, ale jak koleś dał listę typów filmów jakie się tam znajdują (te z ostatniej warstwy to głównie kompilacje parudziesięciu, paruset filmików trwające ponad 3h) to wyłączyłem xD
  • Odpowiedz
@6poziomprokrastynacji: Nie bo nie są nielegalne, a za samo wpisanie w google czegokolwiek też raczej nikt ci na chatę nie wjedzie.
@vinmcqueen: to nie jest stricte podział, że im niżej tym gorsze, tylko po prostu są kategoriami. Trzeci poziom od końca to filmy dokumentalne mondo, a ostatnia to w większości kompilacje nagrań znanych z liveleaka itp. Czyli nie są czymś niewyobrażalnym, tylko w przeciwieństwie od tych w środkowych
  • Odpowiedz