@6poziomprokrastynacji: istniało dużo legend jakoby miały być tam ciepłe placki (np. w Snuff R73) ale albo to była rzeczywiście legenda, albo znaleziono tylko okrojoną wersję. Na youtube dwóch gości to oglądało i dali nawet zablurowany obraz tego filmu. Dla patronów mieli bez cenzury. Więc nie było tam nic nielegalnego. MDPOPE na 100% nie miało nic nielegalnego, bo ten koleś ColdRavens opowiadał o każdym filmie ze szczegółami.
@salvador5000: @FisioX: Na tym samym poziomie postawiłbym 120 dni sodomy.Nigdy nie obejrzałem żadnego z tych filmów w całości tylko fragmenty.Nie mam do tego psychy.
@FisioX moim zdaniem on ma większą sławę, niż na nią zasługuje. Parę momentów jest tak przesadzonych, że aż śmiesznych. Trochę mnie rozczarował. Dla mnie to był zestaw scen po to żeby szokować ale też nie szokuje tak, że chcesz przestać to oglądać.
@Gallg: cholerka, wg tego podziału najgorsze co kojarzę, ale tylko z tytułu to Guinea Pig i August Underground na lvl 4, wszystko poniżej odstrasza już samymi tytułami xD
@6poziomprokrastynacji: ja wpisywałem w youtuba i nikt nie przyszedł. Pooglądałem "recenzję" MDPOPE. Zacząłem oglądać recenzję drugiej części, ale jak koleś dał listę typów filmów jakie się tam znajdują (te z ostatniej warstwy to głównie kompilacje parudziesięciu, paruset filmików trwające ponad 3h) to wyłączyłem xD
@6poziomprokrastynacji: Nie bo nie są nielegalne, a za samo wpisanie w google czegokolwiek też raczej nikt ci na chatę nie wjedzie. @vinmcqueen: to nie jest stricte podział, że im niżej tym gorsze, tylko po prostu są kategoriami. Trzeci poziom od końca to filmy dokumentalne mondo, a ostatnia to w większości kompilacje nagrań znanych z liveleaka itp. Czyli nie są czymś niewyobrażalnym, tylko w przeciwieństwie od tych w środkowych
@nocne_zwidy: kiedyś obejrzałem srbski film i nie mogłem tego rozchodzić, kilka dni. Potem napisalem na forum, i napisali mi ze na odtrucie trzeba obejrzeć 120 sodomy. No to obejrzałem.
p0lski szon usuwający Instagrama po tym jak wyciekły jej maile z Epsteinem i teraz cały świat wie że jej "ciężką pracą", którą dorobiła się sławy było zwyczajne ku***nie się. ( ͡°͜ʖ͡°) #heheszki #epstein
źródło: comment_1644554303GkhS5OikSlnJOCLoPay1v5.jpg
Pobierz@Gallg: https://pl.wikipedia.org/wiki/Srpski_film ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1644570979L23aJ3PSw6OGjeJXNhU2zB.jpg
Pobierz@vinmcqueen: to nie jest stricte podział, że im niżej tym gorsze, tylko po prostu są kategoriami. Trzeci poziom od końca to filmy dokumentalne mondo, a ostatnia to w większości kompilacje nagrań znanych z liveleaka itp. Czyli nie są czymś niewyobrażalnym, tylko w przeciwieństwie od tych w środkowych
źródło: comment_1644575494xP5v7iEEyntW9xg0JXjSAb.jpg
Pobierz