Wpis z mikrobloga

Przytłacza mnie wybór telefonu nowego a co dopiero jakieś ważne decyzje życiowe xD
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@Jestem_Tutaj: c---a tam, ekran mi padł od kąpieli w izopropylu, obstawiam niestety, że tłuszcz dostał się głębiej dzięki tej kąpieli czego się trochę spodziewałem ¯\(ツ)/¯
Spróbuje go zreanimować jeszcze bo kiedyś dłubałem w smartfonach, rozkręcić wyczyścić od środka ładnie i wtedy zobaczyć czy zadziała, na ten moment kupuje nowy, najchętniej to bym kupił drugi raz ten sam xD
  • Odpowiedz
  • 7
@vulcanitu: jak to jest, że POCO X6 wziąłem pierwszy z brzegu jak robiłem research i miał wszystko co potrzebne, a chce kupić teraz nowy to każdy ma coś z-------o i się patrze na nie z niechęcią, jak za kare xD
  • Odpowiedz
@Umeraczyk: a napisz jeszcze na czym ci zależy w telefonie. Rozpisz mi może ci coś poszukam albo jak rozpiszesz to sam będziesz wiedział konkretniej czego szukasz w telefonie. Nie wiem dokładnie jakim budżetem dysponujesz powyżej tysiąca czy do tysiąca, do dwóch?
Najbezpieczniejszy wybór to imo samsungi od s23 akurat hardware był ok, masz tu za 1900 s23 ultra https://www.refurbed.pl/p/samsung-galaxy-s23-ultra/64638c/

Generalnie polecam refurba bo to bezpieczniejszy u----i. Jak ryski na ekranie
  • Odpowiedz
  • 0
@Uuroboros: 2 lata temu kupiłem POCO X6 bo mnie poprzedni 4 letni sjaomi w------ł w myśl zasady "Mam już dość tej k---y". Kupiłem prawie pierwszy lepszy po 15 minutach researchu i miał Turbo ładowanie 67 W, baterie 5000mAh, slot karty pamięci, AMOLED 120Hz, wejście minijack. Dosłownie wszystko czego potrzebowałem za kwotę 1100ziko a nawet więcej bo nie spodziewałem się, że będzie np ładowarka 67W z zestawie xD. Chce coś z
  • Odpowiedz