Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@suqmadiq2ama: @Moron: @Radus: pisałem ostatnio o tym. Generalnie to ma być show, które ma się sprzedać. Pokazać, że nawet Atlantyk może przepłynąć każdy. A że to show, to musi być dramatycznie, dla opływanych to raczej ciekawostka, dla tłuszczy oczywiście wielkie wow.
Jedyne co wkurza, to to, że im jeszcze za to dobrze zapłacono zapewne.
  • Odpowiedz
@PMV_Norway: Wiadomo show i tu mnie dziwi spina o to :)

A co do wkurzenia, niestety show business, fajna przygoda, nowe doświadczenie i jeszcze płacą za to :) Trochę nie rozumiem jednego - kiedyś te reality show, robiona z "zwykłymi" ludźmi, teraz to wszystko idzie z celebrytami. Koszt zatrudnienie celbrytów jest mniejszy od kosztu castingu, plus dają dodatkowe zasięgi? Aż tak bardzo zwiększają oglądalność, łatwiej się z nimi pracuje?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Radus: to czy łatwiej czy nie, tak naprawdę trudno stwierdzić. Zdecydowanie większe zasięgi, bo ludzie od zawsze się interesowali co tam u celebrytow.
  • Odpowiedz
@suqmadiq2ama: Jestem bardzo ciekawy jak to wyjdzie, widziałem że jest tam 7 osób + kamerzysta = 8 to znaczy że łódka którą płyną, przypuszczam że jakieś 50ft była upakowana po brzegi. Jak kręcić coś kamerą przy takiej ilości ludzi na pokładzie ? No i jak zrobić show z żeglarstwa ? To będzie bardzo ciężkie i watpię w sukces tego programu.
  • Odpowiedz
@fan99: I podobno oprocz kapitana są jeszcze pochowani inni żeglarze którzy nie występują, pewnie jest dodatkowa jednostka obok jeszcze. To już sie odbyło i rejs jest skończony
  • Odpowiedz
@suqmadiq2ama: @fan99: E tam, jeden cały odcinek to przygotowania do wypłyniecia, potem jakiś odcinek z dramą między załogą, odcinek ze przywieje trochę bardziej gdze będą "walczyć o życe", odcinek cały o tym jak złapią jakąś rybę i ją jedzą, odcinek że gdzieś im coś się popsuje i będą "walczyć o życie" próbując to naprawić. Tematy się znajdą :) To nie jest Polski format, kręcili to juz w Belgi,
  • Odpowiedz
@fan99: Chociaż jak teraz spojrzałęm zagraniczne edycje to całośc mocno przegadana. Siedzą sobie na wachcie w nocy i gadają. Kroją ziemnioki i gadają itd. Czyli pewnie dobry show skoro w tamtych krajach już ruszają drugie, trzecie sezony, ale żagle to bedzie tylko tło.
Radus - @fan99: Chociaż jak teraz spojrzałęm zagraniczne edycje to całośc mocno przeg...
  • Odpowiedz