Aktywne Wpisy

Maudee +38
trochę się opanujcie z tym antypsiarstwem, bo ja grzecznie chodzę z moim 8-miesięcznym wheelczurem po mieście (omijam ludzi jak mogę, pies zawsze na smyczy poza miejscami dla niego przeznaczonymi) i tylko w obawie zerkam, czy ktoś ze współspacerujących wygląda na wykopka i czy będzie chciał go otruć
a Bruno chce Wam życzyć tylko miłego dnia (。◕‿‿◕。)
#psiarze #pokazpsa
a Bruno chce Wam życzyć tylko miłego dnia (。◕‿‿◕。)
#psiarze #pokazpsa
źródło: milegodnia
Pobierz
Fikster +66
Dzisiaj nie było żadnego grzybiarza, nie wiem z czego się tak cieszą
#psy #psiarze #pokazpsa #smiesznypiesek #pieseczkizprzypadku
#psy #psiarze #pokazpsa #smiesznypiesek #pieseczkizprzypadku
źródło: obraz
Pobierz

Bo zakres wymagań wygląda jakby trzeba było robić wszystko od zera do bohatera, a kasa jak za wymianę żarówek na korytarzu
https://www.pracuj.pl/praca/asystent-projektanta-elektryka-warszawa,oferta,1001489069
#elektryka #pracbaza #januszebiznesu
źródło: comment_1644443650OPgAP6jKkeEq7KmiuZE2qz.jpg
PobierzJeszcze gdyby to bylo ogłoszenie w Odessie to może i bym zrozumiał,ale w Warszawie to za lepsze pieniądze robi kierownik zmiany macdonalda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Felonious_Gru: Nie zostaje - generalnie jak na to patrzę, to zapewne wygląda to tam jak w moim poprzednim januszexie. Tam był projektant z uprawnieniami i "asystent projektanta" - a de facto to był zwykły drugi projektant, tyle że dopiero wyrabiał praktykę do uprawnień. Finalnie wyglądało to tak, że każdy ogarniał swoje tematy, ale ten z uprawnieniami dodatkowo leciał z pieczątkami na projektach swojego "asystenta"
@pszemgo: W sensie, że projektant też dostaje 5 netto?