Wpis z mikrobloga

Co cię zachęciło najbardziej do posiadania iPhone?

• Wieloletnie wsparcie 34.3% (514)
  • Apple Pay 2.9% (43)
  • Ekosystem 37.3% (559)
  • Aparat 7.3% (109)
  • Magsafe 1.1% (16)
  • Face ID 2.5% (38)
  • Coś innego 14.7% (221)

Oddanych głosów: 1500

• 122
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ZippyTobi: ale bzdury wypisujesz. Kiedy ostatni raz przenosiłeś dane na androidzie? Od dobrych kilku lat wszystkie migracje apple - android, apple - apple, android - android działają wg. mnie dokładnie w ten sam sposób.
  • Odpowiedz
Prosty w obsłudze, radzą sobie z nim nawet rodzice, co nie jest takie oczywiste. Nie występuje zacinanie się telefonu jak w androidach i zwalnianie systemu. Bateria która nie jest może najbardziej wytrzymała, ale trzyma przez cały czas użytkowania telefonu podobną ilość czasu. Wytrzymały, nie rysuje mi się ani przód ani tył, a nie mam nic ochronnego na nim. Przyjemny w użytkowaniu. I wszystko inne tez mi się podoba.
  • Odpowiedz
@PdG_PL: Nie bzdury bo akurat u mnie w firmie pomagam niektórym przenosić te dane przy przesiadce na nowe służbowe telefony. Za każdym razem jest coś. Ostatnio przenosiłem 2 tyg temu między dwoma xiaomi. Ja prdl. Załóż konto google, konto xiaomi, konto do kibla i co jeszcze? Dodatkowo nie można pominąć niektórych rzeczy jak dodawanie palucha albo ustawianie pinu. Nie bo nie. A jeszcze android potrafi zrobić sieczkę, bo jak dodadzą
  • Odpowiedz
to ze nie trzeba p-------c się z custom Romami żeby telefon 2-3 letni działał jak burza xD

@Karol_Krawczyk: ??? mam Samsunga s10e wydanego... w lutym 2019, nadal działa tak samo szybko i mam aktualizacje miesiąc w miesiąc, spokojnie pociągnie jeszcze rok.
  • Odpowiedz
@kurdefix: Nadal chyba nie rozumiesz więc kończę dyskusję. Nie chodzi o wiadomość głosową tylko dyktowanie SMS. Mówisz a zamienia mowę w literki. Dociera? Chłopie, chyba śpisz.
  • Odpowiedz
@kurdefix: Nie ma sensu z Tobą dyskutować. Masz swój fix, że każdy posiadacz Apple to idiota to sobie miej. Nie będę się ze świnią w błocie babrał bo raz, że to nie ma dla mnie sensu tylko, że świni to się podoba.
  • Odpowiedz