@tbhilt: konserwatywna, szara myszka z tytułem doktora, mająca dwójkę dzieci zamienia się w hipergamiczną bestię i zdradza męża z lepszym genetycznie samcem. Nowe, nieznałem ( ͡°͜ʖ͡°)
@tbhilt: trzeba być nieźle z------m żeby w sytuacji dokładnie symetrycznej gdzie facet i laska zrobili dokładnie to samo p-----------c się tylko do laski i jeszcze ekstrapolować to na wszystkie kobiety. Przegryw to jednak najgorszy rodzaj podludzia. Więcej mam szacunku do tej hipokrytki niż do was ¯\_(ツ)_/¯
@ebismolarek: lepsza zdrada niż bycie internetową s---------ą.
Nikt nie zabrania krytyki, sam mam bekę z tych świętojebliwych idiotów. Tyle, że OP nie krytykował jej tylko generalnie kobiety podając ją za przykład w sytuacji w której jest identyczny przykład faceta w tej samej historii. To trzeba na prawdę być przegrywem żeby mu nawet do głowy nie przyszło, że się kompromituje.
@EgzeQTroll: nie jestem tego pewny, nie ma jej w bazie naukowców
@tbhilt: Żeby to jeszcze był alfa. Ten Tymek wygląda jakby go wszyscy wyśmiewali już w podstawówce.
Przegryw to jednak najgorszy rodzaj podludzia. Więcej mam szacunku do tej hipokrytki niż do was ¯\_(ツ)_/¯
Nikt nie zabrania krytyki, sam mam bekę z tych świętojebliwych idiotów. Tyle, że OP nie krytykował jej tylko generalnie kobiety podając ją za przykład w sytuacji w której jest identyczny przykład faceta w tej samej historii. To trzeba na prawdę być przegrywem żeby mu nawet do głowy nie przyszło, że się kompromituje.