Ten gościu wiecznie tam stanowska piastował nie będzie. Jak się zmieni to na 100% następny nie będzie po**bem maksymalistą i zrezygnuje z BTC. Także krótka lista krajów które akceptują BTC znowu będzie pusta.... i dobrze, bo opierać walutę krajową na piramidzie PONZI to dośc słabe.
@YoureGoingDown: ty jeszcze nie wiesz że każda waluta oparta na długu zawsze dąży do 0 bo to jest dług niespłacalny. Więc do 10 lat USD lub PLN pożegnamy na wspólnym pogrzebie. https://www.usdebtclock.org/
@YoureGoingDown: nie zdziwiłbym sie aby od początku taki Bukele dogadał się z kimś na boku że w zamian za spore siano do przytulenia, będzie robić tak by okryć złą sławą bitcoina
@Corona_Beerus: powiedz mi, ile lat ma już USD? Bo mnie się wydaje że już około 250 lat. I ty wykopowy ekspercie już wiesz, że za 10 lat będzie nic nie warty. Nie wstyd ci?
@YoureGoingDown: Tylko, że to w drugą stronę działa. IMF nakazujący wprost pozbycie się Bitcoina tylko i wyłącznie bardziej bitcoina legitymizuje. Nie walczysz z czymś, co nie ma znaczenia.
Dolar jest na drodze do utraty statusu waluty rezerwowej i rozliczeniowej, i powoli nadchodzi moment przełomu. W szczególności jeżeli kwestia Ukrainy i Tajwanu odpali i posypią się sankcje - również walutowe. Nie twierdzę, że btc miałby dolara zastąpić, ale bitcoin jako nieopodatkowany
@YoureGoingDown: oddzielenie pieniędzy od rządu w zdecentralizowany sposób rozwiązało by ogromną ilość problemów w naszym kraju. Btw. Wszystkie waluty FIAT w historii tego świata ostatecznie upadły. Dolar od złota został odłączony kilkadziesiąt lat temu i jestem pewny że upadnie w ciągu kolejnych 30lat
@kexus512: Popatrz. Skoro to złoto było takie super i nadawało $ wartość to nic tylko kupować sztabki. Przecież zostaniesz dzięki temu miliarderem jak $ będzie prawie nic nie wart ( ͡°͜ʖ͡°) i to za 10 lat !!!! A jakoś to złoto wcale nie tak szybko rośnie, oczywiście w przeciwieństwie to PIRAMIDY PONZI BITCOIN.
Przykro mi, ale głupiutki to jesteś ty, jeszcze kilka poziomów wyżej
@YoureGoingDown: xdd jak wierzysz tak bardzo politykom (wspaniałym, uczciwym, nigdy nie kłamiącym), z coraz większymi zapędami socjalistycznymi (już nie wspominając o tym że PL powoli przymierzają się do regulowania cen), to ok twoja sprawa. Ale nie zmuszaj do tego kogoś innego. Bądź po prostu dzbanem gdzieś indziej.
@drhab: człowieku... ja już od 30 lat słucham o ameryce jako o "kolosie na glinianych nogach" o upadku dolara. Takie farmazony zwykle pletą młodzi głupcy.
@Corona_Beerus: ja nikogo do niczego nie zmuszam, śmieję się z głupoty jaką jest "inwestowanie" w bitcoin, jest tyle możliwości, każda z nich o wiele lepsza i nie oparta na żadnej piramidzie, że kupowanie BTC pokazuje jak głupi jest posiadacz kapitalu, no chyba, że ktoś ma 200zł albo 1000zł i kupuje BTC jak los na zakładzie, tak to chyba działa
@YoureGoingDown: wytłumacz mi jak działa piramida w postaci btc? Nie mówiąc o tym że wykres zboża, ropy czy czegokolwiek spekulacyjnego działa w ten sam sposób.
Babka wrzuciła zdjęcie swojej wypłaty z Dino, (ponad 200h i na rękę 5k z groszami) z pytaniem czy dobrze jej naliczyli. W komentarzach typowy syndrom niewolnika #gielda #pracbaza
https://www.ndtv.com/business/imf-urges-el-salvador-to-remove-bitcoin-as-legal-tender-2730442
Ten gościu wiecznie tam stanowska piastował nie będzie. Jak się zmieni to na 100% następny nie będzie po**bem maksymalistą i zrezygnuje z BTC. Także krótka lista krajów które akceptują BTC znowu będzie pusta.... i dobrze, bo opierać walutę krajową na piramidzie PONZI to dośc słabe.
#bitcoin #kryptowaluty #biznes
źródło: comment_16431900861tFUOtt77wD5U4ftpMtRFs.jpg
Pobierzhttps://www.usdebtclock.org/
https://www.economist.com/content/global_debt_clock
@YoureGoingDown: głupiutki jesteś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dolar jest na drodze do utraty statusu waluty rezerwowej i rozliczeniowej, i powoli nadchodzi moment przełomu. W szczególności jeżeli kwestia Ukrainy i Tajwanu odpali i posypią się sankcje - również walutowe. Nie twierdzę, że btc miałby dolara zastąpić, ale bitcoin jako nieopodatkowany
Przykro mi, ale głupiutki to jesteś ty, jeszcze kilka poziomów wyżej
Komentarz usunięty przez autora