Aktywne Wpisy
schwarzstork +11
Rzadko cokolwiek piszę na vikopie wolę lurkować ( ͡º ͜ʖ͡º), tym bardziej na nocnej, ale tknęło mnie to się pochwalę że mi właśnie 30-tka stuknęła ʕ•ᴥ•ʔ

jmuhha +1
z czego kojarzycie moj nick
Skopiuj link
Skopiuj link
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
https://www.ndtv.com/business/imf-urges-el-salvador-to-remove-bitcoin-as-legal-tender-2730442
Ten gościu wiecznie tam stanowska piastował nie będzie. Jak się zmieni to na 100% następny nie będzie po**bem maksymalistą i zrezygnuje z BTC. Także krótka lista krajów które akceptują BTC znowu będzie pusta.... i dobrze, bo opierać walutę krajową na piramidzie PONZI to dośc słabe.
#bitcoin #kryptowaluty #biznes
źródło: comment_16431900861tFUOtt77wD5U4ftpMtRFs.jpg
Pobierzhttps://www.economist.com/content/global_debt_clock
Wygląda na to, że afryka to przyszłośc świata. Oni nie mają długu, wiec są najbogatsi. Będą rządzić świątem xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Daleko ci do rozumienia świata. A świat nie jest taki prosty i ludzie nie są tacy dobrzy jak ci się wydaje.
@YoureGoingDown: Zależy gdzie. Te do 2006 roku nie są tak kochane ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wiesz czemu?
@YoureGoingDown: banki będą krzyczały najgłośniej xD
Czy przytoczone przez ciebie historie nie mogą mieć odniesienia do BTC?
Czy inwestycja Salvadoru w Bitcoin również może nie przynieść zakładanych zysków i pogrążyć ten kraj?
@kamil-wasniewski: oczywiście i nawet myślę że tak będzie, bo z chęcią kupowali na góreczce. A jak był dołek BTC zero zainteresowania. Więc jest duża szansa że jak będzie dół BTC to obalą prezydenta i to sprzedadzą xd